Teo Trandafir, dată afară de la Kanal D după conflictul cu Bursucu? Deciza postului turc de televiziune

01 nov. 2021
Teo Trandafir, dată afară de la Kanal D după conflictul cu Bursucu? Deciza postului turc de televiziune
Teo Trandafir și Bursucu sunt colegi la Kanal D

Teo Trandafir va împlini în luna iunie a acestui an 54 de ani și pare că este de o viață în televiziune. De altfel, ea este probabil cea mai longevivă prezentatoare de emisiuni de divertisment, reușind să bifeze succesul cu mai toate proiectele în care a fost implicată. În prezent aceasta lucrează la Kanal D, unde are un show alături de Bursucu.

Cu toate că cei doi se înțeleg foarte bine, recent între ei a apărut o dispută, chiar în direct. Mugur Mihăescu a fost invitatul lui Teo Trandafir și aceasta încerca să-i ia un interviu.

Dar colegul ei o întrerupea tot timpul, astfel că aceasta a fost nevoită să se uite urât la el și mai în glumă, mai în serios i-a dat o replică pentru a-l reduce la tăcere pe Bursucu. Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că după această emisiune a existat o discuție între cei doi colegi, dar că într-un final totul s-ar fi terminat cu bine între ei.

Tot în cadrul acestui interviu, Teo Trandafir a dezvăluit și cât timp va mai rămâne la Kanal D. Mugur Mihăescu a fost cel care a provocat-o să spună când se va retrage din televiziune.

„Până mă dau afară. Ai altă idee? Și… 1. Mă dau afară 2. Aștept să văd dacă mă angajează altul. Stau un an să văd dacă mă angajează și abia după aceea mă retrag”, a fost reacția lui Teo Trandafir.

Toată cariera lui Teo Trandafir. Unde a mai lucrat vedeta?

Vedeta și-a început cariera în televiziune ca prezentatoare de știri la postul de radio 2M+, apoi a prezentat o emisiune împreună cu Cristin Tocan. În anul 1994,  a început practic ascensiunea ei. S-a angajat la Tele 7abc și a format un cuplu matinal cu Mircea Badea. Emisiunea lor „Bună dimineaţa, România” a fost o rampă de lansare pentru amândoi.

În 1997, cei doi s-au mutat la Antena 1 și au prezentat emisiunea „Dimineaţa devreme”. Simultan, tot cu Mircea Badea, prezintă și o altă emisiune de weekend numită „Teo & Mircea Show”.

A urmat apoi PRO TV. Teo Trandafir a atins apogeul la acest post, unde a stat din anul 2001 și până în 2006. A fost o greșeală că a plecat la Roamtica ca director la postul de televiziune din trustul Intact. Nu a avut succes, așa că în 2007 a migrat la Prima Tv, unde a rămas doar un an.

A absentat apoi, însă din 2013 a semnat un contract cu Kanal D, unde prezintă emisiunea „Teo Show”. Deja se împlinesc opt ani de când aceasta se află la postul turc de televiziune și momentan nu i-a fost găsit un înlocuitor pe măsură.