Teo Trandafir, în depresie din cauza iubitului. Ce i-a făcut bărbatul cu care a crezut ca va rămâne pentru totdeauna

27 apr. 2022
Teo Trandafir, în depresie din cauza iubitului. Ce i-a făcut bărbatul cu care a crezut ca va rămâne pentru totdeauna

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite femei din televiziunea românească. Aceasta a fost invitată la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, unde a scos la iveală faptul că au existat momente în viața sa în care a suferit teribil.

În cadrul emisiunii online, Teo Trandafir a scos la iveală faptul că a suferit foarte mult din dragoste și că viața nu a fost deloc blândă cu ea pe partea sentimentală.

Ea a povestit că unul din partenerii săi s-a îndrăgostit de altcineva în timpul în care se aflau împreună, lucru ce a rănit-o extrem de rău pe îndrăgita prezentatoare TV.

”Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu.(n.r De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata.   Eu sunt descuiată…Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai…Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta”, a spus Teo Trandafir.

Cum a trecut Teo Trandafir peste suferință

Vedeta a scos la iveală faptul că a trecut peste această suferință cu ajutorul terapiei și prin ieșitul în oraș cu diferiți prieteni. Teo Trandafir mai spune că aceste metode au făcut-o să uite de persoana care o rănise și o făcuse să sufere.

”Faci o terapie, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul.La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și ‘cum păcatele mele îl chema? Uitasem cum îl cheamă”, a mai spus prezentatoarea TV.