Teo Trandafir, îndrăgostită până peste cap de un bărbat celebru. A ținut totul secret. Nimeni nu s-ar fi gândit la el

28 feb. 2022
Teo Trandafir, îndrăgostită până peste cap de un bărbat celebru. A ținut totul secret. Nimeni nu s-ar fi gândit la el

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România, însă viața personală a avut grijă să și-o țină cât de departe a putut de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, când vine vorba de o provocare, vedeta Kanal D nu stă deloc pe gânduri.

Așa s-a întâmplat și în cea mai recentă ediție a emisiunii pe care o prezintă, când colegul ei, Bursucu a vrut să știe cine este vedeta din România de care Teo Trandafir a fost îndrăgostită.

Bursucu a avut însă și o regulă. Teo nu avea voie să spună numele lui Dan Bittman sau a lui Cătălin Botezatu, drept urmare, răspunsul ei a fost de-a dreptul surprinzător.

Vedeta Kanal D a mărturisit că în perioada adolescenței a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr, fără a sta prea mult pe gânduri. Întrebată de Bursucu dacă artistul a știut vreodată de pasiunea ei pentru el, Teo Trandafir a dezvăluit că nu.

”Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?”, a întrebat-o Bursucu. ”Da”,  fost răspunsul vedetei. ”Și el știe?”, a continuat acesta. ”Nu.”, a fost dialogul dintre cei doi, care ulterior s-a încheiat.

Artistul celebru care a impresionat-o pe Teo Trandafir

Să nu uităm însă că Ștefan Bănică Jr. nu este singurul artist care i-a trezit interesul lui Teo Trandafir. La un moment dat, vedeta dezvăluia că a fost profund impresionată și de Connect-R.

 

În momentul în care l-a văzut, emoțiile au cuprins-o, însă este conștientă că între cei doi nu ar putea fi vreodată ceva. Pe de altă parte, Teo Tradafir spune că nu este interzis să poți să admiri de la distanță.

”Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi. Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe.”, povestea în urmă cu ceva timp vedeta, în emisiunea sa de la Kanal D.