Theo Rose dă lovitura carierei! Cu cine a semnat, după Vocea României la PRO TV, Antena 1 și Kanal D. Nici nu îndrăznea să viseze la așa ceva

25 nov. 2022
Theo Rose dă lovitura carierei! Cu cine a semnat, după Vocea României la PRO TV, Antena 1 și Kanal D. Nici nu îndrăznea să viseze la așa ceva

Theo Rose a reușit să își îndeplinească un nou vis pe care l-a împărtășit cu cei care o urmăresc în mediul online. Faimoasa artistă nu mai are limite.

Theo Rose și-a îndeplinit o nouă dorință. La doar 25 de ani, artista se poate lăuda cu o carieră minunată. Nu numai că piesele ei sunt îndrăgite de mulți români, dar aceasta a participat și la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

De asemenea, ea mai are și un rol important în serialul „Clanul” de la Pro TV, dar și antrenor, alături de Smiley, la „Vocea României„.

Totuși, Theo Rose nu are limite și a reușit să semneze cu un brand cunoscut, pentru care va deveni ambasadoare.

Theo Rose își dorea de mai mulți ani să semneze cu un brand

Theo Rose a postat pe Instagram un mesaj în care spune că își dorea de mai mulți ani să semneze cu un brand. Ea a mai spus că a vorbit despre acest aspect cu Boier Bibescu, atunci când erau în mall.

„Eram cu  Boierul (Boier Bibescu, n.r.) în mall acum câteva luni sau acum jumătate de an și vedeam panourile publicitare cu vedete de la noi care făceau reclame la diferite branduri de la noi. Treceam pe lângă ele ziceam: „Voi ajunge și eu să fac așa ceva?”

Să trec prin mall și să trec așa pe lângă o poză cu mine… El zice: „Se va întâmpla, nu mai e mult” și am depășit momentul, nu cred că au durat două săptămâni și m-a sunat și mi-a zis: „Gata, uite, s-a întâmplat! E un vis împlinit și d-asta cred. Nimic nu e întâmplător”, a spus Theo Rose.