Theo Rose, dezvăluiri intime din viața ei cu care a șocat pe toată lumea: „Acum sunt de făcut lucrurile astea”

30 mai 2022
Theo Rose, dezvăluiri intime din viața ei cu care a șocat pe toată lumea:

Deși are doar 25 de ani, Theo Rose are deja temeri cu privire la viitor, motiv pentru care preferă să ia măsuri de acum. Artista depune eforturi uriașe pentru a fi sigură că se menține în formă.

Dacă până acum miza pe gena părinților săi, iată că acum, Theo Rose este atentă la detalii. Vede lucruri pe corpul ei care nu-i convin și se teme ca nu cumva în timp acestea să se agraveze.

Are 50 de kilograme, însă la nivelul pielii sunt câteva detalii pe care vrea să le modifice, motiv pentru care preferă să facă meargă la sala de forță cât de des poate.

”Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, e justificat, că sunt niște kilograme în plus. Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se pleșcăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar e o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla.

Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată. Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”, a mărturisit Theo Rose pentru EGO.ro.

Ce face Theo Rose pentru a se menține în formă

Artista a devenit conștientă că nu poate face yoga sau meditații pentru că nu are răbdare, drept exemplu, timpul liber și-l petrece le aparatele de la sală. De asemenea, are și un antrenor care o ajută și care are grijă ca aceasta să facă doar exercițiile de care are nevoie pentru a fi tonifiată.

”Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate. Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc.

Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată. Nu vreau să mă fac vreo culturistă. Alți oameni au impresia că mă duc să slăbesc. Ce să mai slăbesc? Vreți să dispar? Ce vreți să fac?”, a mai dezvăluit Theo Rose.