Theo Rose s-a făcut de râs. Derapaj uluitor în public. Așa ceva nu s-a mai întâmplat: „Că am ditamai ț…”

14 mai 2022
Theo Rose s-a făcut de râs. Derapaj uluitor în public. Așa ceva nu s-a mai întâmplat:

Theo Rose este una dintre artistele care comunică destul de des cu fanii săi, însă acest lucru nu-i aduce doar beneficii. Cel mai recent, artista a ajuns într-o situație cât se poate de jenantă.

Deși mulți nu o cunosc în realitate pe Theo Rose, având în vedere aparițiile sale televizate, dar și imaginile postate pe social media, fanii și-au făcut deja o idee despre aspectul ei fizic, iar ceva i-a nemulțumit.

Asta a aflat artista în ultima sesiune de Q&A pe care a organizat-o pe contul personal de socializare. Cu alte cuvinte, au fost fani care sunt de părere că Theo Rose are un bust inexistent și că o idee bună ar fi ca aceasta să apeleze la un implant mamar.

A fost suficient pentru ca artista să își iasă din minți. Deși nimeni nu i-a văzut această latură, iată că și Theo Rose își poate pierde cumpătul atunci când este deranjată.

Theo Rose, derapaj uluitor pe internet

Artista spune că este mulțumită de modul în care arată și nu se pune problema să facă o astfel de schimbare. ”Unde m-ai văzut, mă, tu pe mine, în ț… goale?! Normal că am ț… mari. Chiar așteptam să zică cineva. Odată. Că am ditamai ț…”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Iar pentru a evita alte situații stânjenitoare de acest timp, vedeta le-a recomandat tuturor tinerelor care nu au un bust generos să nu fie îngrijorate, pentru că asta nu este un impediment în drumul spre succes.

”Ce vreau eu să vă spun e faptul că lipsa unui bust generos nu vă poate împiedica, fetelor, de la nimic. Să știți de la mine! Nici de a atinge cele mai înalte culmi ale succesului. Nici de la a avea bărbatul pe care vi-l doriți. Atenție ce vă doriți cu adevărat sau ce credeți că vă doriți, că nu e tot timpul același lucru”, a mai dezvăluit Theo Rose.