Theo Rose suferă de o boală nemiloasă. Artista are zilnic crize, dar încearcă să ascundă totul

29 oct. 2021
Theo Rose suferă de o boală nemiloasă. Artista are zilnic crize, dar încearcă să ascundă totul

Theo Rose a ajuns regina Youtube-ului, după ce în urmă cu mai bine de un an de zile și-a schimbat stilul muzical. Aceasta cântă de la 5 ani și are o voce superbă, dar melodiile sale nu atrăgeau prea mult publicul. O colaborare cu Bogdan de la Ploiești i-a deschis ușa spre succes. Toată vara a avut concerte, iar tariful ei este de 5 ori mai mare decât în urmă cu doi ani.

Theo Rose a participat și la Bravo, ai stil! Celebrities, show-ul de fashion de pe Kanal D, pe care l-a încheiat pe locul 2. Deși toată lumea credea că ea va câștiga, la final s-a impus Alexandra Ungureanu, spre surprinderea tuturor.

Deși este mereu veselă și pusă pe glume, Theo Rose ascunde o mare suferință. Aceasta a mai vorbit în trecut despre boala care o macină, dar spune că după multe ore petrecute la psiholog a învățat să-și controleze aceste stări.

Theo Rose spune că are crize în fiecare zi

Theo Rose spune că suferă de anxietate de mulți ani și că are crize de acest tip în fiecare zi. Ea crede că trauma vine din copilărie pentru că stătea mereu cu teamă că părinții s-ar putea despărți.

„Am fost onorată că (n.r. Liviu Teodorescu) și-a dorit să merg să-i cânt la nuntă. Am luat microfonul și cu voma în gât am cântat bine tot setul. Am dus foarte bine până la capăt. Ce s-a întâmplat a fost de la anxietate”, a povestit Theo Rose în podcastul lui Damian Drăghici.

Aceasta și-a continuat mărturisirea spunând că i-a fost greu să accepte că are această afecțiune, dar că acum lucrurile merg bine pentru ea. Totuși sunt multe persoane care cred că suferă de anxietate, dar au stări de rău provocate de intoleranțe digestive, care dau impresia că ai de fapt un atac de panică

„Acum, îmi controlez stările de anxietate. Am în fiecare zi. A fost greu să accept că eu am așa ceva. Am crescut cu principiul ăsta, că sunt o fată zdravănă de la țară, că pe mine nu mă sperie nimic… și nu e așa. Ești slab în fața multor chestii. M-am lovit de niște situații care m-au făcut să simt imprevizibilitate, încrederea de sine mi-a fost clătinată, eram comparată cu ceilalți…”, a mai spus artista care a recunoscut că  a mers la terapeut mult timp și probabil merge în continuare.