Tiberiu Argint este istorie! Cu cine a mers Andreea Bălan la cinema, la avanpremiera noului film Marvel, Eternals (EXCLUSIV)

04 nov. 2021
Tiberiu Argint este istorie! Cu cine a mers Andreea Bălan la cinema, la avanpremiera noului film Marvel, Eternals (EXCLUSIV)

Andreea Bălan a slăbit mult și în mod cert nu trece prin cea mai fericită perioadă a vieții sale, din punct de vedere emoțional. Artista a mărturisit că s-a apucat de meditație și este convinsă că ea este cea care a atras toate lucrurile negative din viața ei. Vedeta este determinată să schimbe acest lucru și la fiecare ieșire publică arată impecabil și afișează un zâmbet larg.

Miercuri seară, Andreea Bălan a fost prezentă la avanpremiera noului film marca Marvel, ETERNALS, cu Angelina Jolie în prim plan. Deși au fost mulți cei care au dorit să intre în sala IMAX de la Cinema City din Afi Palace Cotroceni, din păcate restricțiile au impus ca doar 30% din locuri să fie ocupate.

Andreea Bălan a venit însoțită de buna ei prietenă, Andreea Antonescu, dar și de fetița acesteia. A fost îmbrăcată într-o ținută sexy și chiar dacă a ajuns puțin mai târziu, nu a trecut neobservată.

Filmul care a făcut-o pe Andreea Bălan să se deconecteze de probleme

Vedeta pare că a uitat de Tiberiu Argint și de momentele mai puțin plăcute și este mulțumită de viața ei din momentul de față. Noua sa piesă, Soare după nori, a reușit să pătrundă în treding printre multele manele. Momentan se situează pe poziția 28 în tendințe pentru muzică și a strâns peste 350.000 de vizualizări.

Andreea Bălan este implicată și într-un scandal recent cu Viviana Sposub, care ieri a publicat un mesaj pe Instagram (DETALII AICI) în care a făcut-o praf pe artistă, doar că aceasta părea foarte relaxată. Cel puțin ca imagine nu părea deloc afectată de acuzațiile care i se aduc. În plus s-a bucurat din plin de film, care pare să-i fi plăcut foarte mult.

„Fanii #Marvel s-au întâlnit la #CinemaCity pentru a viziona „Eternals / Eternii”, un film cu toate ingredientele potrivite: supereroi fascinanți, o distribuție de stele, un regizor câștigător al Oscarului și o viziune creativă și inedită care îl diferențiază de predecesorii săi.
Filmul #Eternals are premiera #lacinema în data de 5 noiembrie 2021 în formatele IMAX 3D, Dolby Atmos, 4DX, 3D si 2D”, au anunțat fetele de la Ran Communication, care se ocupă de promovarea Afi Palace.