Tiberiu Argint rupe tăcerea. De ce s-a despărțit de Andreea Bălan? Lovitură cruntă pentru artistă

14 oct. 2021
Tiberiu Argint rupe tăcerea. De ce s-a despărțit de Andreea Bălan? Lovitură cruntă pentru artistă

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au format un cuplu timp de aproape doi ani de zile. La început, relația lor a fost una secretă, dar apoi au început să se afișeze tot mai mult în public. Și despărțirea a fost ținută tot ascunsă, iar artista a vrut să arate că este mai fericită ca niciodată.

Însă doar pentru imagine pentru că în realitatea suferă mult. Despărțirea de cel cu care visa să se căsătorească s-a produs în urmă cu aproximativ o lună. Motivele au fost multe, însă picătura care a umplut paharul a fost interviul pe care Sonia Argint, sora lui Tiberiu Argint, i l-a luat lui George Burcea.

De atunci, Andreea Bălan parcă și-a pierdut mințile. A început să-i facă tot mai multe reproșuri iubitului ei și să pună presiune pe el pentru ca cei doi să se căsătorească. Însă Tiberiu Argint nu era pregătit să se implice total într-o căsnicie cu doi copii mici, care nu sunt ai lui. De altfel, artista i-a și reproșat că le ignoră pe fetițe.

Tiberiu Argint, mesaj subliminal

Toate aceste scandaluri au dus la un inevitabil final al relației. Conform surselor ShowBlitz.ro, chiar el a furnizat către presă informația despărțirii tocmai pentru a da semnal tuturor că este din nou un bărbat liber.

Iar pentru a arăta că se simte foarte bine în postura de burlac, el a transmis și un mesaj subliminal pe Instagram. O fotografie cu el, zâmbind larg, la o terasă, cu o bere și o pizza în față. Semnul libertății.

Și ca o dovadă în plus a despărțirii, ambii și-au șters imaginile de pe Instagram în care apăreau împreună.

Cum vrea să arate Andreea Bălan că este bine

Andreea Bălan a dorit și ea să transmită că nu a afectat-o nicicum despărțirea de Tiberiu Argint și a plecat în vacanță în Egipt alături de micuțele sale și de mama ei. Ea s-a cazat într-un resort de lux din Sharm El Sheik și postează imagini de acolo, unde arată că este extrem de fericită și împlinită.

Între timp, cariera lui George Burcea progresează, la fel ca și relația lui cu Viviana Sposub. Cei doi au și gânduri de nuntă. Ei sunt împreună de mai bine de un an și spun că deși nu se grăbesc să-și oficializeze relația, acest pas va veni inevitabil în cel mai scurt timp. Momentan se iubesc mult și lucrurile merg perfect între ei. Asta după ce în urmă cu ceva timp se zvonise că s-au despărțit.