Tiberiu Argint s-a împăcat cu Andreea Bălan? Ce mesaj puternic a transmis fostul iubit al artistei

08 nov. 2021
Tiberiu Argint s-a împăcat cu Andreea Bălan? Ce mesaj puternic a transmis fostul iubit al artistei

La numai trei luni de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit un nou iubit în persoana lui Tiberiu Argint, fratele bunei sale prietene, fosta prezentatoare TVR, Sonia Argint. Deși la început s-a crezut că povestea lor de iubire este una falsă și are iz de marketing, se pare că lucrurile au devenit foarte serioase pe parcurs.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au format un cuplu mai bine de un an și jumătate. Au mers împreună în vacanțe și chiar s-au afișat de mână în anumite circumstanțe. Revelionul l-au petrecut în casa artistei, alături de fetițe și alți câțiva prieteni.

Cu toate că nici Andreea Bălan și nici Tiberiu Argint nu au confirmat oficial despărțirea lor, mesajele au fost destul de clare. Cei doi și-au șters toate fotografiile de pe rețelele de socializare, pe care le aveau împreună, iar pe surse s-a aflat și motivul care a dus la separare.

Mesajul lui Tiberiu Argint

Vedeta și-ar fi dorit o căsătorie cu iubitul ei și în plus i-a reproșat că nu se implică în activitățile micuțelor ei. La rândul său, Tiberiu Argint a spus că nu este pregătit să-și asume acest tip de reponsabilități.

Faptul că Sonia Argint i-a luat un interviu lui George Burcea a fost picătura care a răsturnat paharul. Andreea Bălan și-a ieșit din minți, iar într-un final aceasta s-a certat și cu iubitul său irmediabil.

Acum acest a postat pe Instagram un mesaj puternic, care ar putea fi interpretat ca un sprijin pentru fosta lui parteneră. „Să te ferească Dumnezeu de săracul care s-a ajuns și de prostul pe care l-ai scos în lume!”, a scris Tiberiu Argint pe Instagram.

Ținând cont că George Burcea era un anonim înainte să fie asociat cu imaginea Andreei Bălan, este posibil ca această dedicație să-i fie adresată lui, mai ales că în ultima perioadă a și existat un scandal între acesta și fosta lui soție.