TJ Miles dat afară de la Survivor România în locul lui Alexandru Nedelcu! Ce s-a întâmplat? Dezvăluiri din culise (EXCLUSIV)

17 mai 2022
TJ Miles dat afară de la Survivor România în locul lui Alexandru Nedelcu! Ce s-a întâmplat? Dezvăluiri din culise (EXCLUSIV)

Surpriză mare la PRO TV! După ce fanii au aruncat cu acuzații dure la adresa PRO TV și a Acun Medya, compania care produce Survivor România, că ar fi măsluit votul pentru a-l menține pe TJ Miles în show, totul s-a schimbat. Mai exact, cel care a rămas în competiție este Alexandru Nedelcu, conform surselor contului de Instagram Viperele Vesele.

TJ Miles a fost nominalizat de multe ori și era destul de încrezător că publicul îl va salva din nou. Alexandru Nedelcu părea resemnat, însă iată că lucrurile nu au fost până la urmă atât de previzibile cum s-a crezut.

Ionuț Popa a fost cel care l-a nominalizat pe prietenul său pentru eliminare și odată cu acest gest și-a redus substanțial șansele de a câștiga trofeul Survivor România. Acesta este deja poreclit Iuda de fani și numărul susținătorilor lui a scăzut considerabil.

Cine va câștiga Survivor România?

Cătălin Zmărăndescu spune că Alexandru Nedelcu va câștiga marele premiu, în timp cu mulți fani sunt de părere că Alex Delea. Va depinde mult și de cine ajunge între ultimii patru. Probabil va conta mult partea sportivă la individuale și abia în Marea Finală de pe 31 mai publicul va avea ultimul cuvând.

Conform CLASAMENTULUI eficienței, TJ Miles se află pe locul 9, în timp ce Alexandru Nedelcu pe 6. Așadar chiar și din acest punct de vedere, cel care ar fi trebuit să plece era fostul Faimos.

Episodul în care vor ieși la suprafață multe detalii ascunde va fi difuzat astăzi la PRO TV, de la 20.30.

Ce se va întâmpla azi la Survivor?

Instagram @viperele___vesele
Jocul de marți, jocul pentru comunicare, la Survivor România 2022, va fi câștigat de Tigri, cu scorul de 8-5.
Punctează pentru Tigri: Stefania (2 puncte), Nedelcu (2 puncte), Ionuț (2 puncte), Tj (1 punct), Oana (1 punct)
Punctează pentru Vulturi: Marian (2 puncte), Elena (1 punct), Blaze (1 punct), Delea (1 punct).

Instagram @viperele___vesele
În consiliu de eliminare, vom avea parte de o răsturnare de situație, după ce sistemul de vot sistemul de vot s-a blocat aseara, din cauza numărului impresionant de sms-uri trimise pentru susținerea lui Alexandru Nedelcu!

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram @viperele___vesele , avem deosebita placere să vă informăm că
Tj PĂRĂSEȘTE, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, COMPETITIA SURVIVOR ROMANIA 2022!
FELICITĂRI ALEXANDRU NEDELCU PENTRU CALIFICAREA LA INDIVIDUALE, FELICITĂRI SUSTINĂTORILOR LUI ALEXANDRU NEDELCU PENTRU ACEASTĂ VICTORIE DE RASUNET!
Instagram @viperele___vesele