TJ Miles sau Alexandru Nedelcu? Am aflat cine va fi dat afară de la Survivor România, chiar înainte de individuale! Acuzații extrem de grave la adresa PRO TV

17 mai 2022
TJ Miles sau Alexandru Nedelcu? Am aflat cine va fi dat afară de la Survivor România, chiar înainte de individuale! Acuzații extrem de grave la adresa PRO TV

Marți, 17 mai, are loc ultima ediție a Survivor România înainte de individuale. Tigrii au pierdut jocul pentru imunitate, astfel că un concurent din echipa lor va fi eliminat. TJ Miles a fost propus de toți colegii lui, în timp ce Alexandru Nedelcu a fost trimis în fața publicului de prietenul său, Ionuț Popa, care a avut cel mai bun timp de pe traseu.

Nominalizarea făcută de acesta a lăsat pe toată lumea mască. „Iuda a rămas printre noi! Dai în cel mai bun, ca să ajungi mai departe”,  i-a replicat Nedelcu colegului său. Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, în timp ce Oana Ciocan și Alex Delea au rămas fără cuvinte. Nimeni nu se aștepta la acest gest din partea lui Ionuț Popa.

TJ Miles a fost nominalizat de multe ori până acum și s-a dovedit că are multă susținere de la public. Mai mulți fani acuză PRO TV și Acun Medya, firma producătoare a Survivor România, că nu l-au putut vota pe Alexandru Nedelcu și că ar fi compromis intenționat sistemul de vot pentru ca acesta să fie dat afară și să rămână în joc un Faimos, mult mai ofertant din punct de vedere al audienței.

Acuzații grave la adresa PRO TV. Nedelcu nedreptățit

Contul de Instagram, Viperele Vesele, care oferă mereu informații corecte din culisele celor mai urmărite emisiuni de divertisment din România, susține că Alexandru Nedelcu a fost nedreptățit și că mai mult ca sigur acesta va fi eliminat.

„@viperele___vesele
Sute sau chiar mii de telespectatori revoltați au lăsat comentarii, atât pe conturile de instagram dedicate emisiunii Survivor România 2022, cât și pe grupurile de Facebook, acuzând Acun Medya și ProTv de sabotaj împotriva concurentului Alexandru Nedelcu.
Fanii emisiunii susțin, cu dovezi, că, deși s-a dat „START VOT”, nu au avut posibilitatea reală de a îl vota pe Alexandru Nedelcu, pentru a rămâne în competiție, fiindcă, cumva, sistemul a fost nefunctional în cazul votului pentru acest concurent, voturile, după cum vedeți și în acest colaj exemplificativ, nefiind acceptate.

Hoție evidentă, marca Acun Medya și ProTv!
Din păcate, având în vedere acest joc murdar la care Acun Medya și ProTv pare că s-au pretat, eliminarea lui Alexandru Nedelcu din competiție devine aproape o certitudine.
#rusine #penibil #survivor #survivorromania
@viperele___vesele”, este postarea de ieri noapte a Viperele Vesele.