SHOW

Trădare neașteptată în televiziune! O super vedetă Kanal D a semnat cu Antena 1! Pentru ce emisiune a fost cooptată

Kanal D a readus-o în atenția publică, iar notorietatea ei a explodat în perioada în care s-a aflat în prim plan la Bravo, ai stil! Celebrities. Emisiunea a fost de multe ori lider de audiență, iar ea a cucerit la final publicul și premiul în valoare de 100.000 de lei. Este vorba despre Alexandra Ungureanu, care mult timp a fost backing vocals pentru Paula Seling.

Ea s-a impus în fața noii regine a Youtube-ului, Theo Rose, care era cotată drept principală favorită și care își dorea enorm titlul de cea mai stilată vedetă din România. La final, Alexandra Ungureanu a fost desemnată mare câștigătoare a ediției Bravo, ai stil! Celebrities, prezentată de Ilinca Vandici.

Cu cine ar urma să facă echipă Alexandra Ungureanu la Asia Express

Acest succes a venit la pachet și cu alte propuneri pentru artistă. De altfel, este deja o practică a televiziunilor de a-și împrumuta vedete, care au arătat că se bucură de simpatia publicului.

Alexandra Ungureanu a primit o propunere de nerefuzat. Aceea de a participa la Asia Express, în echipă cu mama sa, Anca. Până acum reality show-ul a fost prezentat de Gina Pistol, iar ultimii învingători au fost Răzvan Fodor și Sorin Bontea. De altfel, cel dintâi ar putea fi ales pentru a o înlocui pe iubita lui Smiley.

Unde se va filma Asia Express și cine va prezenta show-ul

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express ar urma să se filmeze în Rusia, Turcia și Kazahstan, pe trasee situate în regiuni cum ar fi Sochi, Rize sau Trabzon, dacă nu or să apară probleme din cauza pandemiei.

În momentul de față nu s-a stabilit încă cine va prezenta Asia Express, în joc fiind mai multe nume. Gina Pistol a fost deja înlocuită la Chefi la Cuțite. Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor este cea care va prezenta de acum show-ul culinar și se pare că producătorii se gândesc să o coopteze și pentru proiectul asiatic.

Carla Soare

Carla Soare

Carla Soare are peste 10 ani de experiență în presă, activând în special în domeniul showbiz. Aceasta a colaborat cu publicații prestigioase de-a lungul timpului, precum CanCan.ro sau AgentiadePresăMondena. Ea este senior editor, specializat pe monden.

Articole similare