Trădarea anului la Antena 1! Super vedeta Chefi la Cuțite care a semnat cu PRO TV. Pentru ce emisiune?

26 feb. 2022
Trădarea anului la Antena 1! Super vedeta Chefi la Cuțite care a semnat cu PRO TV. Pentru ce emisiune?

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au participat la mai multe emisiuni difuzate la Antena 1, însă cei doi au decis că este momentul pentru o schimbare.

După ce Speak și iubita sa au participat la emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, cei doi au decis că este momentul să plece la o altă televiziune. Aceștia au semnat un contract cu Pro TV și vor avea propria lor emisiune. Aceasta va purta numele de „Aventura, strigați ura” și va fi difuzată, începând cu 22 februarie, pe platforma voyo.ro.

Deși fanii au fost încântați de acest proiect la început, acum, după ce au aflat că trebuie să scoată bani din buzunar pentru a vedea aventurile celor doi, sunt dezamăgiți. Înainte, cei doi urcau pe YouTube videoclipuri din vacanță, dar acum fanii vor trebui să plătească un abonament dacă vor vrea să vadă în continuare aventurile lui Speak și alte Ștefaniei.

Noua emisiune a lui Speak, criticată de fani

Anunțul noii emisiuni a fost făcut chiar de către Speak, pe pagina sa de Instagram, iar fanii și-au arătat imediat nemulțumirea atunci când au văzut că emisiunea va fi difuzată doar pe platforma voyo.ro.

Speak și Ștefania

Ei au lăsat diverse comentarii precum „Trebuie să scoată și ei banii pe vacanță”/”Pe mine, m-au prostit cei de la Antena 1. Nu le mai dau bani și ăstora!”/”Ați pierdut din start dacă puneți pe voyo.ro. Nu toată lumea are abonament”/”Cred că asta era și ideea. Să facă fraierii abonament”.

Speak a avut mult timp contract cu Antena 1. El a făcut parte și din echipa Chefi la Cuțite. A fost practic co-prezentator. Era de așteptat ca acesta să fie din nou în prim plan, însă a ales în cele din urmă PRO TV.