Trădarea supremă! Andra Măruță, prezentatoarea unei emisiuni proprii la Antena 1! Ce se întâmplă cu rolul ei de jurat de la Românii au talent de la PRO TV?

06 apr. 2023
Trădarea supremă! Andra Măruță, prezentatoarea unei emisiuni proprii la Antena 1! Ce se întâmplă cu rolul ei de jurat de la Românii au talent de la PRO TV?

Andra Măruță este una dintre puținele artiste care au reușit să câștige războiul cu timpul. Ea a devenit celebră încă de când avea doar 14 ani, iar acum deși au trecut peste 20 de ani de când este pe scenă este și mai iubită de public. Specialiștii o consideră cea mai bună voce din România și pe bună dreptate.

Andra are de mulți ani contract cu PRO TV și este jurat de 13 sezoane la Românii au talent. Cei de la Antena 1 au dorit-o mult în echipa lor, dar în cele din urmă au apelat la Delia, care a cam intrat într-un con de umbră în ultima perioadă, fiind mai degrabă în prim plan prin diferite scandaluri.

Puțini știu, dar în urmă cu 13 ani, Andra a renunțat la orice fel de colaborare cu PRO TV și a avut o emisiune la Antena 1: „Singuri cu vedeta”. Ea era prezentatoare și trebuie să modereze un show în care două vedete aveau grijă o zi întreagă de câțiva copii puși pe șotii. Iubitul și soțul ei, Cătălin Măruță îi era cumva concurent.

Andra Măruță ar mai vrea la Antena 1?

„Noi nu ne luptăm pe acelaşi segment de audienţă nici ca oră de difuzare, nici ca gen de public. Cătălin are emisiuni seara, mai devreme, şi eu am o emisiune mai către noapte, lunea, la ora 22:00. Programul pe care îl prezint eu se adresează publicului atras de copii şi de viaţa frumoasă de familie, cu amuzamentul şi peripeţiile ei, iar la Cătălin lucrurile se discută mai tranşant şi mai direct, fără tabuuri, chiar dacă şi unul şi celălalt avem vedete invitate în platou. Nu ne considerăm rivali niciodată, nici măcar în glumă. Am mai spus şi-o repet, Cătălin mă ajută mereu cu sfaturi şi încurajări, experienţa lui mă sprijină foarte mult”, spunea Andra Măruță la acel moment pentru jurmalul.ro.

Între timp, multe s-au schimbat pentru cei doi soți. Ambii au contracte stabile cu PRO TV, dar câștigă sume enorme și din imagine. Inclusiv cei doi copii ai lor, Eva și David au campanii bine plătite. Mai sunt și concertele manageriate tot de Cătălin Măruță, așa că toată familia este fabrică de bani.

În plus, cei de la PRO TV sunt mulțumiți de colaborarea cu Andra și Cătălin Măruță, așa că este greu de crezut că vreunul dintre cei doi va trăda postul pentru a semna cu Antena 1. În trecut, prezentatorul acceptase oferta Realitatea TV, dar a renunțat rapid la ea.