Tratamentul care l-a ucis, de fapt pe celebrul artist Petrică Mîțu Stoian. Au fost greșite dozele. Niculina Stoican rupe tăcerea

07 nov. 2021
Tratamentul care l-a ucis, de fapt pe celebrul artist Petrică Mîțu Stoian. Au fost greșite dozele. Niculina Stoican rupe tăcerea

O veste cruntă a cutremurat România sâmbătă seara. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian a murit, după ce acesta ajunsese în stare gravă la Spitalul de Urgență Reșița. Acesta era internat de o săptămână la o clinică privată, unde făcea recuperare post COVID-19.

La un moment dat a început să scuipe sânge, iar starea lui s-a agravat foarte tare. Se pare că tratamentul pe care îl urma i-ar fi făcut mai mult rău decât bine. Colega și prietena sa, Niculina Stoican a dat detalii despre ce s-a întâmplat în ultima perioadă cu Petrică Mîțu Stoian.

În urmă cu două luni, acesta venise la Cătălin Măruță în emisiune și a uimit pe toată lumea, pentru că slăbise într-un timp record 20 de kilograme. El a spus că a ajuns să piardă atâtea kilograme în urma decesului soției impresarului său, la care ținea foarte mult.

“Știu că a avut probleme cu inima și că a fost la un tratament cu ozonoterapie și de acolo s-au declanșat problemele. El avea probleme cu inima, cu o valvă care trebuia operată și care, se pare, că i-a făcut această complicație.

Era bine (n.r. a filmat pentru mai multe emisiuni săptămâna trecută), dar, din păcate, cu inima a fost o problemă. Eu am petrecut clipe frumoase lângă el și ne-am bucurat de atâta succes împreună, suntem din același loc, am cântat la fel… Deci, ce să vă spun?! Nu știu ce să spun, pentru mine el este el și așa rămâne întotdeauna. Îmi pare rău că nu mai este! Nu contează ce este pentru mine!”, a declarat, cântăreața de muzică populară, Niculina Stoican pentru FANATIK.

Petrică Mîțu Stoian a murit cu zile?

Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit o singură dată cu marea lui dragoste, Carmen, dar au divorțat fără scandal în 2012. Nu aveau copii, așa că nu au avut prea mult de împărțit. Din cauza pandemiei, în ultima perioadă se apucase de agricultură, dar nu renunțase nici la muzică.

Petrică Mîțu Stoian avea doar 61 de ani și conform spuselor medicului care l-a primit la ATI, la Spitalul Reșița, acesta a venit în stare gravă și avea și un tratament greșit administrat.

”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a spus medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, la Antena 3, cu câteva ore înainte de decesul marelui artist.