Tuncay Ozturk, dat dispărut! Cu ce s-a ocupat fostul soț al Andreei Marin în ultimele luni. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva

13 nov. 2021
Tuncay Ozturk, dat dispărut! Cu ce s-a ocupat fostul soț al Andreei Marin în ultimele luni. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva

Divorțul de Andreea Marin a fost o lovitură pentru Tuncay Ozturk. La un momendat vedeta mărturisea că cei trei ani de căsnicie alături de acesta au fost o adevărată greșeală, fără a detalia însă subiectul.

După ce au divorțat, Andreea Marin a avut mai multe apariții în spațiul public, însă Tuncay Ozturk a dispărut complet. Nimeni nu l-a mai văzut în nicio emisiune televizată și mai mult de atât, fostul soț al Andreei Marin a dispărut și de la evenimentele mondene.

Lipsa lui a fost simțită și de fani, căci contul de socializare al acestuia nu a mai fost folosit de multă vreme, deși în mod normal, Tuncay Ozturk era destul de activ.

Medicul a revenit însă în mediul online brusc și a vorbit despre schimbările din viața sa odată cu divorțul de Andreea Marin El mărturisește că în ultima perioadă a decis să se concentreze doar pe dezvoltarea echipei sale, dar și a proiectelor internaționale.

”Tuncay, te-au răpit extratereștrii? Raportez! Ei bine, prieteni… Ultima perioadă s-a rezumat la un singur aspect, care m-a împlinit din toate punctele de vedere: dezvoltarea echipei mele, a proiectelor mele naționale, dar și internaționale”, a mărturisit medicul.

Tuncay Ozturk a dispărut de pe rețelele de socializare

Mai mult de atât, el spune că i-a prins foarte bine pauza de social media. S-a focusat pe muncă și-a regăst inspirația, iar acum așteaptă să se bucure de rezultate.

Am ales, pe bună dreptate, să iau o pauză de la social media, pentru a mă putea focusa pe clinicile mele. S-a lăsat cu multă inspirație, energii și idei noi, dar și cu multe rezultate promițătoare. Următorul pas? Să ne bucurăm împreună de ceea ce ne va dicta viitorul. Până atunci, doar zile cu soare și zâmbete!”, a mai scris Tuncay Ozturk pe social media.

Să nu uităm că pentru Andreea Marin căsnica cu Tuncay Ozturk a fost doar o greșeală, după cum mărturisește chiar ea. Vedeta declara la un momendat că preferă să uite tot ce a trăt alături de el.

”A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit!”, declara Andreea Marin.