Ultimul clasament Survivor România 2022 înainte de individuale. Pe ce loc a ajuns Blaze și cine are cele mai multe șanse la marele premiu

22 mai 2022
Ultimul clasament Survivor România 2022 înainte de individuale. Pe ce loc a ajuns Blaze și cine are cele mai multe șanse la marele premiu

Clasament Survivor România 2022. Mai sunt doar nouă zile până când se va stabili oficial marele câștigător Survivor România, primul de la PRO TV. Zanni este cel care s-a impus ediția trecută în fața Războinicilor Andrei Dascălu și Marius Crăciun. Acum cei mai mulți mizează pe faptul că nu va câștiga o vedetă.

Doar Elena Chiriac și Marian Drăgulescu au mai rămas în cursa pentru marele premiu și așa cum ShowBlitz.ro a anunțat deja, cel mai titrat gimnast român din toate timpurile va fi cel de-al doilea eliminat din show. Acesta se afla pe locul 7 înainte de individuale.

Ștefania Ștefan va ieși prima din joc deși se află pe locul 1 în clasamentul eficienței încă din prima zi de Survivor România. Blaze a progresat mult și a ajuns pe 5, aproape de Oana Ciocan care se află pe patru.

Cine va câștiga Survivor România

Lupta mare se dă între Alex Delea și Ionuț Popa, cotați cu cele mai mari șanse la trofeul Survivor România. Alexandru Nedelcu se bucură și el de un mare sprijin din partea publicului, după ce prietenul său, Ionuț Popa a vrut să-l trimită acasă.

Lupta cea mare pare că se dă între cei trei Războinici aflați acum pe locurile 2, 3 și 6, dar nu trebuie neglijat nici Blaze. Elena Chiriac va ajunge probabil în finală, dar este greu de crezut că va câștiga. Ar genera un scandal imens, ținând cont de faptul că a fost permanent criticată de fani pentru comportamentul ei deviant și lipsit de respect față de toți ceilalți concurenți de la Survivor România.