Ultimul CLASAMENT Survivor România 2022, înainte de individuale. Pe ce loc a ajuns Ionuț Popa și cât de mult au coborât TJ Miles și Alexandru Nedelcu

17 mai 2022
Ultimul CLASAMENT Survivor România 2022, înainte de individuale. Pe ce loc a ajuns Ionuț Popa și cât de mult au coborât TJ Miles și Alexandru Nedelcu

Clasament Survivor România 2022, înainte de individuale. Fanii de pe rețelele de socializare au luat foc atunci când au aflat că Ionuț Popa l-a propus pe Alexandru Nedelcu pentru eliminare. Fostul fotbalist a evitat mereu conflictele și a fost omul care a lucrat cel mai mult în camp pentru ca toți colegii lui să poată avea parte de confort.

TJ Miles este și el în cursa pentru eliminare, însă el deja obișnuit cu acest statut, fiind deja nominalizat de multe ori și salvat de public. De data aceasta, însă o parte dintre telespectatorii Survivor România acuză PRO TV și Acun Medya, firma care produce show-ul de jocuri de culise.

Mulți spun că nu au putut vota și sunt convinși că Alexandru Nedelcu va fi eliminat. Nu sunt excluse, însă surprizele. În momentul de față, TJ Miles are cel mai mic procentaj în CLASAMENTUL eficienție.

Faimoșii, ultimii în topul eficienței

Penultima este Elena Chiriac, iar înaintea ei Marian Drăgulescu. Practic, Faimoșii stau cel mai slab într-un top dominat de Ștefania Ștefan de la debutul emisiunii. Ionuț Popa și Alex Delea ocupă locurile 2 și 3. Urmează Oana Ciocan și Blaze.

Din analizele ShowBlitz.ro, favorit la câștigarea trofeului este Alex Delea, care s-a dovedit a fi un bun sportiv, dar care este și plăcut de public, fiind foarte sincer și autentic.