Umilință maximă pentru Alessandra Stoicescu. Se mai întoarce la Antena 1?

17 nov. 2021
Umilință maximă pentru Alessandra Stoicescu. Se mai întoarce la Antena 1?

Alessandra Stoicescu lipsește în această perioadă de la pupitrul Observatorului de la ora 19:00 pentru că se află în vacanță, în Maldive, alături de soțul său, Sergiu Constantinescu, fiica lor cea mică, dar și fata pe care el o are din prima căsnicie. Vedeta știrilor de la Antena 1 postează permanent imagini de vis din locația unde se află.

Alessandra Stoicescu vrea să țină permanent contactul cu publicul, dar în același timp nici nu vrea să lase loc speculațiilor. Mai exact dorește să se asigure că locul ei la Observator rămâne cald și că nimeni nu o va putea înlocui. Însă trebuie spus că audiențele nu au suferit deloc modificări în rău. Dimpotrivă chiar.

Marius Pancu, cel care prezenta Observatorul de noapte prezintă acum știrile de la ora 19:00 și o face foarte bine. Telespectatorii nu-i duc deloc lipsa Sandrei Stoicescu, ba chiar mulți fani și-ar dori să-l vadă pe el permanent în această poziție. O umilință maximă pentru Alessandra Stoicescu, care tot timpul și-a dorit să fie cea mai populară prezentatoare de știri din România.

Din păcate pentru ea, Andreea Esca i-a luat mereu fața și s-a clasat pe locul 1 în topul audiențelor. Mulți ani, vedeta de la Antena 1 a fost moderatoarea a unei emisiuni la Antena 3 și simultan se ocupa și de Fundația Mereu Aproape.

Umilință maximă pentru Alessandra Stoicescu. De trei ori

Pentru că a fost înlăturată de la conducerea postului și a suferit și o diminuare a veniturilor, Sandra Stoicescu a cerut să fie mutată la Antena 1 în locul Andreei Berecleanu, care prezenta Observatorul de ora 19:00 de 17 ani. Cum era de așteptat a ieșit un scandal imens.

Practic nu exista niciun motiv ca aceasta să fie înlocuită și cum nu a dorit să accepte această umilință, de a fi înlăturată de la pupitrul Observatorului doar pentru că Alessandrei Stoicescu nu-i mai convine atmosfera de la Antena 3, și-a dat demisia. Acum Andreea Berecleanu prezintă Focus la Prima Tv.

Imediat după ce a ajuns prezentatoare la Observator, fosta vedetă Antena 3 a încercat să-și creioneze un nou profil și să se bazeze mult pe creșterea imaginii sale. Scopul a fost să ajungă numărul 1 și să o depășească pe Andreea Esca. Nu a reușit. Dimpotrivă. La scurt timp după ce a ajuns la pupitrul știrilor, audiența a scăzut.

Daca în luna februarie 2020, atunci când Andreea Berecleanu prezenta Observatorul, ea era urmărită zilnic de aproximativ 1,8 milioane de telespectatori, în luna martie, numărul acestora a scăzut cu aproape 200.000.

Iar acum plecarea ei în Maldive arată că Observatorul cu sau fără ea are aproximativ aceeași audiență, ba chiar un plus pe alocuri, adus de fanele lui Marius Pancu.