Umilință maximă pentru chef Cătălin Scărlătescu! Motivul jenant pentru care este plătit cel mai prost dintre jurații de la Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu e peste el

25 nov. 2022
Umilință maximă pentru chef Cătălin Scărlătescu! Motivul jenant pentru care este plătit cel mai prost dintre jurații de la Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu e peste el

Chef Cătălin Scărlătescu nu are prea multă școală, dar a avut mult noroc. Șansa lui s-a numit PRO TV. A participat la un casting pentru un cooking show, a fost selectat ca jurat MasterChef și de aici a început ascensiunea lui. De zece sezoane s-a mutat la Antena 1, unde este membru de bază al echipei Chefi la Cuțite, alături de chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Cei trei bucătari sunt astăzi vedete în toată regula. Pe lângă banii pe care-i primesc de la Antena 1 pentru prestația lor ca jurați, aceștia au și foarte multe contracte de publicitate.

Conform surselor ShowBlitz.ro, cel care stă cel mai prost la capitolul financiar și primește cele mai mici sume din colaborări este chef Cătălin Scărlătescu. Și este cumva normal dacă analizăm nivelul de popularitate de pe rețelele de socializare.

Motivul real pentru care chef Cătălin Scărlătescu primește contracte mai slabe comparativ cu colegii lui

De exemplu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au câte 1,2 milioane de urmăritori doar pe Facebook, în timp ce chef Cătălin Scărlătescu a ajuns la un milion de urmăritori abia în ultima perioadă și asta în special datorită relației pe care o are cu frumoasa actriță, Doina Teodoru.

Despre povestea lor de iubire s-a scris mult și asta a captat atenția publicului. În plus, cei doi vor putea fi văzuți și la America Express, unde conform surselor ShowBlitz.ro ar fi ajuns până în ultimele trei echipe.

Chef Sorin Bontea ar primi cei mai mulți bani și de la Antena 1. De altfel, el are și cea mai mare experiență în bucătărie și a câștigat de cele mai multe ori trofeul Chefi la Cuțite. Va reuși să-și adjudece și sezonul 10 prin Florica Boboi. Chiar dacă finala va fi difuzată pe 1 Decembrie, deja s-a aflat numele învingătorului.