Umilință maximă pentru Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan nu se mai oprește. Ce decizie uluitoare a mai mult

13 mai 2022
Umilință maximă pentru Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan nu se mai oprește. Ce decizie uluitoare a mai mult

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-a întins pe o perioadă destul de lungă. Deși mulți se așteptau ca totul să se încheie rapid, iată că sunt câteva lucruri în cazul cărora fostul cuplu nu poate ajunge la un acord.

Deși a fost înșelată de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan știe ce are de făcut mai departe, iar în ciuda apelurilor disperate venit din partea soțului ei, impresara merge până la capăt.

Antrenorul îi cere să renunțe la numele de Reghecampf, însă Anamaria nici nu vrea să aude de așa ceva. Deși Reghe a apelat chiar și la un judecător pentru a rezolva situația, impresara nu îi va da această satisfacție. Este mândră cu numele său, pe care îl are datorită mamei sale, însă nu este suficient pentru ea.

Da, mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf. Până la urmă eu m-am născut Prodan, nu Reghecampf, și sunt mândră de asta. Prodan este un nume foarte mare în România, în primul rând datorită mamei mele. Iar eu nu pot uita cum Laur nu a fost aproape de mama mea în perioada în care i-a fost cel mai greu”, povestea Anamaria Prodan în urmă cu câteva luni.

Motivul pentru care Anamaria Prodan vrea să își păstreze numele

Iar părerea impresarei nu s-a schimbat nici acum. Ea este convinsă că numele său real și complet este Anamaria Prodan Reghecampf și are în plan să îl păstreze pentru totdeauna, o lovitură cât se poate de puternică pentru antrenorul care își dorea cu orice preț ca numele său să nu mai fie purtat de impresara.

”Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători, așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a mărturisit recent Anamaria Reghecampf pentru EGO.ro.