Umilință pentru Mario Fresh! Ce sume încasează lunar Alexia Eram? Andreea Esca este cea mai fericită

15 iun. 2022
Umilință pentru Mario Fresh! Ce sume încasează lunar Alexia Eram? Andreea Esca este cea mai fericită

Alexia Eram a evitat să vorbească mai mereu despre sumele pe care încasează lunar și nu e de mirare, căci vorbim de mai multe zerouri, care sunt cu mult peste veniturile încasate de iubitul său, Mario Fresh.

Când a fost întrebată la un moment dat despre veniturile sale, Alexia Eram s-a arătat cât se poate de modestă. Fiica Andreei Esca mărturisea că banii nu contează și că e mulțumită că are un apartament și că își permită să iasă în oraș sau să călătorească.

”Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, spunea fiica Andreei Esca într-un podcast.

Cei de la fanatik.ro au fost însă curioși să afle ce sume are, de fapt, în conturi Alexia Eram, iar cifrele sunt de-a dreptul surprinzătoare. Fiica Andreei Esca deține o companie înființată acum doi ani, care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării.

Ce sume încasează lunar Alexia Eram

Vorbim despre Margot Production, care, conform datelor făcute publice de ANAF în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei, adică în jur de 180.000 de euro.

Dacă alte firme au și angajați, iată că Margo Production are un singur angajat: Alexia Eram, care are și un salariu, iar dacă facem un calcul simplu aflăm că tânăra ajunge să câștige lunar mai bine de 8.0000 de euro, în condițiile în care Alexia Eram a obținut un profit de aproape jumătate de milion de lei, adică în jur de 100.000 de euro anul trecut.

Mario Fresh în schimb are venituri semnificativ mai mici. Compania artistului, care se ocupă de interpretare artistică și de spectacole a înregistrat un profit net de aproape 130.000 de lei, adică aproximativ 26.000 de euro, anul trecut.