Umilința supremă pentru Lidia Buble! Ce au făcut fosta soție a lui Răzvan Simion și actuala iubită, Daliana Răducanu

31 oct. 2021
Umilința supremă pentru Lidia Buble! Ce au făcut fosta soție a lui Răzvan Simion și actuala iubită, Daliana Răducanu
Lidia Buble și Răzvan Simion

Răzvan Simion a divorțat de fosta lui soție, Diana, în urmă cu șase ani după 15 ani de căsnicie. Motivul l-a reprezentat Lidia Buble. Invitată tot mai des la Antena 1, cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar într-un final mantinalul a decis să plece de acasă și să formeze un cuplu cu artista care acum este concurentă la Asia Express.

Răzvan Simion și Lidia Buble au format un cuplu solid timp de aproximativ cinci ani. Toată lumea credea că cei doi vor merge la altar, iar la un moment dat vorbeau chiar și de un bebeluș. Subit relația s-a rupt, fără ca motivul real să fie vreodată făcut public. S-a vorbit la un moment dat despre infidelitatea ei.

Pe de altă parte, au fost surse care au dezvăluit că Lidia Buble era supărată că Răzvan Simion nu dorea un bebeluș pe care să-l boteze în religia acesteia, penticostală. Cert este că nu a durat foarte mult de la despărțire și prezentatorul de la Antena 1 deja s-a afișat cu noua iubită, arhitecta Daliana Răducanu.

Și dacă Diana, fosta soție nici nu suporta să-i audă numele Lidiei Buble, nu același lucru este valabil când vine vorba despre noua parteneră a lui Răzvan Simion. Același lucru este valabil și pentru cei doi copii pe care-i au împreună.

Familia reunită. Daliana Răducanu la loc de cinste

În weekend, fiul lor a împlinit 13 ani, iar invitați de cinste au fost chiar Răzvan Simion și Daliana Răducanu, care au mers la Timișoara, acolo unde locuiește Diana cu noul ei soț.

Aceștia i-au dus un cadou mult visat adolescentului, o motocicletă pe măsura lui. Petrecerea a fost una pe cinste, în care toată lumea a zâmbit. O arată fotografiile de pe Instagram.

Însă atunci când Răzvan Simion forma un cuplu cu Lidia Buble, lucrurile nu stăteau la fel și asta pentru că Diana nu a acceptat-o niciodată pe cea care a despărțit-o practic de soț. În schimb, cu Daliana se înțelege bine și a vrut să arate asta tuturor și totodată să o și umilească pe fosta ei rivală.

Lidia Buble și-a refăcut și ea viața și momentan are o relație cu un actor cubanez, căruia pare să-i placă foarte mult România pentru că a tot fost surprins pe aici. Nu se știe cum va evolua povestea de iubire, dar în momentul de față arată bine împreună.