Un nou divorț fulger în showbiz! După 15 ani de căsnicie și-au spus adio. Totul în emisiunea lui Cătălin Măruță

13 oct. 2021
Un nou divorț fulger în showbiz! După 15 ani de căsnicie și-au spus adio. Totul în emisiunea lui Cătălin Măruță
Foto: Pixabay.com

Pandemia nu numai că a ucis deja sute de mii de oameni, dar a distrus și multe familii. Numeroase cupluri au ales să divorțeze, ca urmare a obligației de a petrece și mai mult timp împreună decât o făceau e obicei. Este cazul și actriței Kitty Cepraga, cândva un nume foarte sonor în România.

Aceasta s-a mutat în Italia acum aproximativ 20 de ani, iar de 15 era căsătorită cu James Goodwin. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Aurora-May Jaqueline și nu s-au gândit niciodată că vor ajunge în punctul în care să nu se mai înțeleagă. Actriția a dezvăluit totul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

”Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie”, a fost fermă Kitty Cepraga.

În prezent, aceasta se află în România împreună cu fiica ei. Și-ar dori să rămână aici, deși mult timp nici nu a vrut să audă de țara natală. Dar iată că mereu în momentele delicate ale vieții, toți revenim acasă.

Singura angoasă pe care o are Kitty Cepraga este legată de fiica ei. Nu știe dacă aceasta se poate adapta aici pentru că este născută și crescută în Italia. În plus micuța abia acum a învățat româna și este și foarte afectată de divorțul părinților.

Kitty Cepraga ar vrea să rămână în România, dar se teme pentru fiica ei

”Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită tehnologiei avansate de care ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem şi auzim zilnic, dar nu e uşor, pentru că ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic”, a declarat actrița pentru okmnagazine.ro.

Kitty Cepraga și soțul de care tocmai a divorțat

Kitty Cepraga vrea să rămână în România. Încă are dubii, dacă aceasta este cea mai bună alegere pentru ea și fiica ei, dar se pare că tatăl nu ar contesta o astfel de decizie. Trebuie menționat că pandemia a afectat-o mult financiar pe vedetă.

”Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză. Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea. Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK”, a mai spus ea.