Unic în România! Cu cât o plătește Adrian Sârbu pe Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi ca să apară la postul Aleph News

31 oct. 2021
Unic în România! Cu cât o plătește Adrian Sârbu pe Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi ca să apară la postul Aleph News
Sursa foto: Instagram

Fiica lui Gheorghe Hagi tocmai a pornit la drum într-un nou proiect la postul de televiziune Aleph News al lui Adrian Sârbu. Kira Hagi este extrem de încântată că și-a putut îndeplini visul, iar în primul episod al emisiunii „Smart is the new cool” ea și-a ațintit privirile asupra Băilor Herculane.

Vizibil emoționată la debutul emisiunii, Kira Hagi le-a vorbit românilor despre Herculane Project și le-a prezentat telespectatorilor mai mulți tineri inteligenți care au proiecte îndrăznețe aici.

Ce sumă de bani primește Kira Hagi

Poate credeți că fiica lui Gheorghe Hagi este plătită regește pentru acest proiect, dar nu este deloc așa. Potrivit surselor playsport.ro, Kira nu primește niciun ban de Adrian Sârbu pentru această producție și a acceptat fără să stea pe gânduri să sprijine dezvoltarea acestei zone. Singura ei motivație este de a trăi într-o țară mai bună și a început cu Băile Herculane, un loc inclus în patrimoniul UNESCO.

De asemenea, ea este o fire discretă și nu a încercat niciodată să se folosească de renumele tatălui ei pentru a obține ceva. În plus, nici nu s-a lăudat cu proiectele caritabile la care participă.

„Ai fost prin țară anul acesta? Ai auzit de Valea Cernei? Adevărul este că avem locuri superbe și că turismul în România începe, în sfârșit, să își între în drepturi!”, începe primul episod al emisiunii prezentate de Kira.

Foarte entuziasmată de proiect

„S-au aliniat toate planetele” spunea plină de entuziasm Kira Hagi într-o postare pe contul ei de Instagram odată cu lansarea acestui proiect. Foarte bucuroasă că poate prezenta tuturor „tinerii deștepți din România” ea își ruga fanii să-și lase opiniile în comentarii și mesaje.

„Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a transmis Kira Hagi pe contul ei de Instagram.