Vă mai amintiți de Mihaela Tatu, super vedetă de televiziune? Cu ce a ajuns să se ocupe astăzi și unde locuiește acum

02 apr. 2023
Vă mai amintiți de Mihaela Tatu, super vedetă de televiziune? Cu ce a ajuns să se ocupe astăzi și unde locuiește acum

Mihaela Tatu obișnuia să fie una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De câțiva ani, aceasta a decis să plece din București și să se ocupe de cu totul altceva.

Mihaela Tatu a devenit celebră datorită emisiunii pe care o prezenta cu mai mulți ani în urmă și care se numea ”De 3x femeie”. Aceasta a decis să se lase de televiziune și chiar a plecat și din București.

Într-un interviu oferit pentru playtech.ro, Mihaela Tatu a povestit că de zece ani locuiește în Oradea.

”Acasă pentru mine este aici (n.r. suflet), însă cartierul general e în Oradea. Sunt brașoveancă și, după 13 ani de București, m-am mutat dintr-o întâmplare în Oradea și am rămas acolo. La anul împlinesc 10 ani.

Pentru mine nu Bucureștiul are agitație, viața mea este plină de entuziasm, efervescență, acțiune, nu prea stau locului mult timp. Și atunci nu pot să-ți spun. Ce îmi place la Oradea este că acolo mă încarc, nu-mi pierd timpul în trafic, oamenii râd mult, mâncarea este extraordinară, nu e poluare, străbat Oradea dintr-un capăt în celălalt, îmi plac plimbările pe malul Crișului, îmi place somloi, o prăjitură extraordinară, Apusenii îmi ung sufletul, Felix-ul la doi pași, genunchii mei șubrezi se ostoiesc acolo”, a declarat fosta prezentatoare de la Acasă TV.

Mihaela Tatu se ocupă de mai multe proiecte

În același interviu, Mihaela Tatu a povestit că se ocupă de mai multe proiecte, subliniind că niciunul dintre ele nu are legătură cu televiziunea. Mai mult decât atât, ea a precizat că în curând va pleca în Sardinia, acolo unde o asociație a copiilor din Oradea reprezintă România la Skillman International Forum.

”În primul rând sunt trainer în tehnica și arta livrării discursului, mă ocup de ceea ce înseamnă comunicare. Nu vorbire, ci comunicare din toate perspectivele. Apoi am împreună cu niște prieteni dragi un site de povești pentru copii care se numește somnoroși.ro și spun povești copiilor, interpretez mai bine zis, mi se spune femeia cu o mie de voci. Apoi cu colegii de la Restartix Seniori, am un program de gimnastică pentru seniori, gimnastică care vine să le întărească musculatura și încrederea în ei. Astea merg mână în mână. Am acasă un studio și înregistrez audiobook-uri. Și aș putea continua.

Prezența mea la întâlnirile femeilor sau zona mea de voluntariat, cursurile de comunicare în cadrul unei campanii ce se numește Nu renunța la cunoaștere în licee și în facultăți, inclusiv pentru profesori.

Săptămâna viitoare plec în Sardinia, pentru că o asociație a copiilor din Oradea reprezintă România în cadrul Skillman International Forum, învățământ informal și pentru al doilea an suntem invitați. Anul trecut am avut o prestație extraordinară, copii pregătiți de noi, evenimentul s-a ținut în Lisabona, anul acesta în Cagliari. După care plec la Madrid, unde moderez un eveniment organizat de către o publicație importantă din zonă ce premiază 58 de români din toată lumea cu premii de excelență”, a povestit Mihaela Tatu.