Vă mai amintiți de prințul Adrian Cristea, marea iubire a celebrei Bianca Drăgușanu? Ce a ajuns să facă astăzi pentru bani. O duce foarte rău

02 oct. 2021
Vă mai amintiți de prințul Adrian Cristea, marea iubire a celebrei Bianca Drăgușanu? Ce a ajuns să facă astăzi pentru bani. O duce foarte rău
Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea au format un cuplu mult timp, în perioada în care el era un fotbalist de prestigiu. De altfel, acesta era foarte curtat de femei la acel moment și schimba iubitele ca pe șosete. Totuși a rămas în memoria colectivă ca iubitul Biancăi Drăgușanu, care a ajuns celebră datorită promovării realizate de Cătălin Botezatu.

Adrian Cristea era supranumit Prințul Cristea la acel moment. Acesta a avut mai multe relații tumultoase de-a lungul timpului, însă toată lumea credea că va merge la altar alături de Bianca Drăgușanu. Doar că aceasta a ales să facă pasul cel mare cu Victor Slav. Interesant este că la scurt timp de la oficializarea relației, fosta blondă a lui Bote a fost suprinsă din nou cu Cristea.

Cei doi erau pe primele pagini ale tabloidelor la acel moment. Dar în anul 2017, Adrian Cristea s-a retras definitiv din fotbal și visa să devină un prosper om de afaceri. Chiar și-a deschis o croitorie și și-a lansat o linie de haine pentru bărbați. Doar că succesul s-a lăsat așteptat și falimentul a venit imediat.

Adrian Cristea a încercat să dea lovitura în business, dar…

”Sunt bine, sănătos, am ieșit din lumea mondenă și m-am liniștit. Nici nu am mai urmărit showbizul autohton. M-am retras și sunt liniștit. Ca și în cariera sportivă, fac totul din pasiune. Dacă faci din pasiune, din dragoste pentru ce faci, zic eu că ies lucruri foarte frumoase. Mă concentrez pe această afacere”, spunea Cristea în urmă cu câțiva ani, când era convins că va da lovitura în afaceri.

Doar că visele lui au rămas doar vise. Acum se pare că are un statul financiar destul de modest, iar banii îi vin din pariuri sportive. Practic cu asta se ocupă în acest moment pentru a-și putea achita facturile. Mai ține legătura cu foști colegi, printre care și Adrian Mutu, dar niciunul nu a reușit să-l ajute cu un job.

“Face bani din pariuri, joacă foarte mult. Din asta se întreține. Însă, nu câștigă mereu, motiv pentru care este mereu la limită cu banii. Își petrece destul de mult timp cu fiica lui, Rania, de care este foarte apropiat. Nu este mulțumit deloc de statutul său financiar și profesional.
Mai ține legătura cu câțiva colegi din fotbal, printre care se numără și Adrian Mutu, dar nu a reușit să prindă vreun post în staff-ul vreunei echipe”, dezvăluiau surse din apropierea fotbalistului în urmă cu un an, pentru Kanal D.

Cum se comportă Adrian Cristea cu fiica lui, Rania

Adrian Cristea a avut mult timp o relație cu modelul Denisa Nechifor. Cei doi s-au despărțit când ea era însărcinată. Acum fetița are 11 ani, însă nu primește pensie alimentară de la tatăl său.

„N-am emis foarte multe pretenții financiare. N-am cerut pensie alimentară, nu l-am dat în judecată, pentru că nu am vrut s-o pun pe Rania în situația de a merge la tribunale.(…) Poate am avut nevoie, pentru că un copil necesită foarte multe lucruri. Am avut și eu perioadele mele în care am fost supărată, nervoasă, dar n-are importanță. Adi este parte din viața mea și familia lui este parte din viața mea. Și familia mea este parte din viața lui. O creștem pe Rania împreună, dar nu, este vorba despre altceva”, spunea Denisa Nechifor într-o emisiune televizată în urmă cu ceva timp.