Vă mai amintiți de State de România? Ce s-a ales de celebrul actor Gheorghe Visu acum. Carmen Tănase a spus adevărul

22 ian. 2023
Vă mai amintiți de State de România? Ce s-a ales de celebrul actor Gheorghe Visu acum. Carmen Tănase a spus adevărul

Celebrul actor Gheorghe Visu a impresionat pe toată lumea cu rolul lui State de România și mulți români îl țin minte fix pentru acest rol. El nu a mai primit roluri atât de notabile, însă nu a părăsit niciodată acest domeniu.

Gheorghe Visu rămâne în continuare un actor complet care a demonstrat de nenumărate ori că are un talent nemărginit în acest domeniu. El la jucat perfect pe State de România, rolul care l-a făcut cel mai cunoscut.

Îndrăgitul actor nu a mai primit roluri la fel de importante, însă nu s-a lăsat de actorie, aceasta fiind o adevărată pasiune pentru el.

În urma serialului unde a interpretat rolul care i-a adus multă celebritate, Gheorghe Visu a legat și o prietenie strânsă cu Carmen Tănase, cea care juca rolul Flăcăricăi. Prietenia puternică dintre cei doi putea fi văzută încă de pe platourile de filmare.

Gheorghe Visu are o relație de prietenie puternică cu Carmen Tănase

Celebra actriță a povestit la un moment dat că ei doi au rămas prieteni, dar din păcate se văd destul de rar.

„A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim”, a declarat Carmen Tănase.