Va prezenta Nicoleta Luciu Asia Express? Vedeta face săptămânal tratament cu injecții de ani buni. De ce boală suferă

23 sept. 2021
Va prezenta Nicoleta Luciu Asia Express? Vedeta face săptămânal tratament cu injecții de ani buni. De ce boală suferă
Foto Facebook Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu are 40 de ani și locuiește la Miercurea Ciuc, împreună cu soțul său, Zsolt Csergo și cei patru copii ai săi. În urmă cu aproximativ zece ani, însă era una dintre cele mai populare vedete din România. Astăzi aceasta nu mai apare la televizor aproape deloc, deși vine săptămânal în București.

Nicoleta Luciu a avut multe probleme de sănătate de-a lungul timpului și asta pentru că și-a stresat enorm organismul. A suferit intervenții estetice complexe, a fost nevoită să se opereze la sâni pentru că-și pusese implanturi cu silicon prea mari și în plus a făcut nenumărate cure de înfometare pentru a slăbi rapid după sarcini.

Nicoleta Luciu face injecții săptămânal

Deși locuiește la câteva sute de kilometri de București, Nicoleta Luciu spune că vine săptămânal în Capitală pentru anumite injecții și tratamente de înfrumusețare. În plus, se mai întâlnește cu prietenele ei.

„Eu vin în fiecare săptămână la București să-mi fac tratamente cu injecții, cu aminoacizi și botox, dar și tratament corporal. Mă mai întâlnsc și cu fetele, în oraș”, a spus aceasta într-un interviu pentru Playtech.ro.

Întrebată dacă va reveni în televiziune, aceasta a răspuns că probabil nu. Și asta pentru că vremurile s-au schimbat mult. S-a zvonit la un moment dat că va merge la Asia Express ca și concurentă, dar potrivit surselor ShowBlizt.ro, aceasta a fost înlocuită de Margherita de la Clejani din cauza analizelor proaste de sănătate.

Semnează Nicoleta Luciu cu Antena 1 pentru Asia Express?

Însă probabil i-ar surâde ideea să-i ia locul Ginei Pistol la cârma emisiunii. Sau mai bine zis al Irinei Fodor, pentru că aceasta prezintă Sezonul 4. Totuși Nicoleta Luciu nu prea mai îndrăznește să spere la ofere de acest tip pentru că spune ea, este bătrână, deși are doar 40 de ani.

„Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal…Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor.

Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap.

Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa…Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc.”, a mai spus Nicoleta Luciu.