Vedeta Antena 1 în stare critică după ce s-a infectat cu noul virus! A venit Ambulanța de urgență

23 oct. 2021
Vedeta Antena 1 în stare critică după ce s-a infectat cu noul virus! A venit Ambulanța de urgență

Deja zilnic se înregistrează peste 15.000 de noi cazuri de coronavirus, iar bilanțul morților este de-a dreptul îngrijorător. Recordul a ajuns la 574 de decese, însă sunt zile bune de când borba depășește 400. Specialiștii se așteaptă la numere și mai mari, iar sistemul medical este în pragul colapsului.

Începând de luni, vor intra în vigoare noi restricții, obligatorii atât pentru vaccinați cât și pentru nevaccinați (LISTA COMPLETĂ O PUTEȚI CITI AICI). În acest context, a început să crească numărul persoanelor care se vaccinează. Printre cei care s-au îmbolnăvit se numără și vedete.

Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii, show-ul de pe Antena 1 prezentat de Radu Vâlcan, dar și fostă concurentă la Splash! Vedeta la Apă s-a infectat cu Sars-Cov-2 și a acuzat dureri cumplite. Aceasta a sunat Ambulanța spunând că este în stare critică. Medicii au fost chemați la fața locului și au dus-o la spital.

Acolo, însă a fost nemuțumită de cum a fost tratată și a postat pe Instagram, semn că nu se simțea chiar atât de rău, dacă a mai avut timp să se și plângă de condiții.

Maria Ilioiu, nemulțumită de medici

”Am fost tratată ca un câine, cred că și un câine are o demnitate mai mare cum am fost eu tratată aici la Primiri Urgențe pe scaunul aferent. Aștept de peste 3 ore rezultatul analizelor ca să pot să plec acasă. Nu mă bagă nimeni în seamă, nu mai e nimeni aici în jurul meu. Nu sunt oameni, nu sunt doctori, frate, doar așa. Eu înțeleg că e aglomerat, dar e doar o hârtie. Vă bateți joc de răbdarea oamenilor”, a scris Maria Ilioiu pe Instagram.

Maria Ilioiu

Vedeta a fost pusă la zid și după ce a concurat la Splash! Vedeta la Apă. Ea a fost în aceeași serie cu Jador, care a fost foarte iritat de comportamentul ei reticent la orice și a aruncat-o în apă. De altfel și juriul a fost șocat de tupeul pe care fosta ispită îl afișa.

Ea are totuși succes pe rețelele de socializare și deține și un magazin de haine în Capitală pe care și-l promovează intens.