Vedeta de la Survivor România cu care este căsătorită Cristina Pocora, noua șefă a CNA. Aceasta dă amenzi pe bandă rulantă televiziunilor de când a ajuns în funcție

13 oct. 2021
Vedeta de la Survivor România cu care este căsătorită Cristina Pocora, noua șefă a CNA. Aceasta dă amenzi pe bandă rulantă televiziunilor de când a ajuns în funcție
Cristina Pocora, șefa CNA

În luna iunie a acestui an, Cristina Pocora a devenit noua șefă a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). În trecut aceasta a fost deputat PNL și purtător de cuvânt în perioada în care Crin Antonescu era președintele partidului. Unlterior ea a fost înlocuită de Alina Gorghiu, după ce Klaus Iohannis a cerut acest lucru.

Cristina Pocora are 42 de ani și de-a lungul timpului a deținut mai multe funcții publice. Așadar a fost deputat de Ialomiţa, din partea PNL, între anii 2008 şi 2016, iar apoi consilier parlamentar 2017-2018. Între anii 2001 și 2008, ea  fost consilier parlamentar în Senatul României, consilier Cabinet Ministru în Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul şi Secretar de Stat în Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul (2006-2008).

Din 2018 este membru CNA, iar din iunie 2021 este șefa CNA. Și-a începutul mandatul în forță cu multe amenzi pentru televiziuni. Cea mai aspră a fost cea pentru Antena 1 și Acces Direct. A fost oprită emisia pe post. Apoi Realitatea PLUS a fost amendată frecvent pentru emisiunile Ancăi Alexandrescu, deși dezvăluirile prezentate erau și dovedite.

Cine este soțul Cristinei Pocora, noua șefă CNA

În schimb, șefa CNA și echipa ei nu au aplicat nicio sancțiune pentru dezinformările legate de vaccin, ea punând mult accentul pe sancțiuni în care au fost criticați diverși politicieni.

Puțini știu că șefa CNA este căsătorită cu o vedetă de televiziune. Dan Cruceru, fostul prezentator de la Survivor România este soțul său. Cei doi s-au cunoscut când el era reporter pe politic. Pentru a nu exista conflict de interese, el s-a reorientat pe zona mondenă. A prezentat o perioadă emisiuni sociale la Acasă TV, iar apoi s-a concentrat pe blogul său de parenting.

Provocarea Kanal D a fost una bine plătită, dar foarte dificilă. Jungla din Dominicană i-a creat și probleme de sănătate, iar dorul de copii și familie l-au determinat să nu mai accepte prezentarea a încă unui sezon.

Daniel Pavel i-a luat locul și a făcut-o cu succes. Acum, însă formatul Survivor România a fost cumpărat de PRO TV, care nu se știe când și dacă va produce emisiune. Cei de la Kanal D au anunțat oficial că nu mai dețin drepturile pentru acest show, dar în mod cert vor veni cu ceva similar, ținând cont de recordurile de audiență înregistrare cu cea de-a doua ediție.