Vedeta PRO TV acuzată că i-ar fi amanta lui Ștefan Bănică. Aceasta este foarte apropiată de Cătălin Măruță. Umilință maximă pentru Lavinia Pîrva

12 dec. 2022
Vedeta PRO TV acuzată că i-ar fi amanta lui Ștefan Bănică. Aceasta este foarte apropiată de Cătălin Măruță. Umilință maximă pentru Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică are la activ două căsnicii eșuate, cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu și multe relații, care nu s-au terminat tocmai bine. Multe dintre femeile care i-au fost partenere l-au acuzat de violență domestică. Singura care nu a avut niciun comentariu la adresa artistului este actuala lui soție, Lavinia Pîrva.

Deși s-a zvonit de multe ori că cei dor ar fi în pragul divorțului, de fiecare dată zvonurile au fost infirmate. Recent, Ștefan Bănică a fost acuzat că ar avea o idilă secretă cu Irina Fodor, după ce paparazzii au surprins-o pe aceasta la el acasă.

Lucrurile au fost ulterior explicate foarte simplu. Cei doi prezentau împreună Dancing on Ice: Vis în doi, iar soția lui Răzvan Fodor a mers la artist acasă pentru a face repetiții. Și despre Iulia Vântur s-a spus că i-ar fi fost amantă lui Ștefan Bănică, în perioada în care erau împreună gazde ale show-ului Dansez pentru tine.

Presupusele amante secrete ale lui Ștefan Bănică

Însă nu au existat dovezi nici din acest punct de vedere. O altă presupusă amantă ar fi fost Mădălina Petre, membră a trupei Red Blonde. Timp de opt ani ea a cântat împreună cu colega ei, Alina Chinie în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mădălina Petre, jumătatea blondă a trupei Red Blonde

În prezent aceasta este căsătorită și nu mai are deloc activitate artistică. Însă presa a speculat că ar fi avut o relație secretă cu Ștefan Bănică. Deși nu a fost negată informația, nici nu se poate spune că vreun jurnalist a demonstrat vreodată că între-adevăr ar fi fost ceva. Așa că sunt mari șanse să fi fost doar bârfe.

Ștefan Bănică este, însă recunoscut ca un mare cuceritor și un iubitor intens de femei. Regretata Cristina Țopescu spunea că acesta se îndrăgostea cu patimă și cu toate că iubea intens, devenea gelos și greu de suportat.

Un alt exemplu de scandal amoros cu Ștefan Bănică în prim plan a avut loc în 2010. Adriana Nicolae care era pe atunci însărcinată a afirmat că ”tatăl copilul este un anume jr”, iar toată lumea s-a gândit la celebrul artist, dar apoi s-a aflat că tatăl copilului Adrianei Nicolae era de fapt fiul lui Cristian Țânțăreanu, Dragoş.