Vedeta PRO TV care a recunoscut că este gay! Acum așteaptă inelul de la iubitul său și să să căsătorească

17 nov. 2022
Vedeta PRO TV care a recunoscut că este gay! Acum așteaptă inelul de la iubitul său și să să căsătorească

O vedetă de la PRO TV a trecut peste orice inhibiții și a recunoscut că are o altă orientare sexuală. De asemenea, vedeta se așteaptă acum ca persoana cu care este într-o relație de doi ani să vină cu un inel de logodnă.

Răzvan Botezatu, vedeta de la PRO TV, a recunoscut de mai mult timp că este gay. Mai mult, acesta are și o relație de doi ani și pare mai îndrăgostit și mai fericit ca niciodată.

Fostul concurent de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO TV,  spune că se așteaptă acum ca partenerul lui de viață să vină și cu un inel deoarece Răzvan Botezatu consideră că acesta este bărbatul cu care dorește să-și petreacă restul vieții.

Din păcate pentru el, partenerul de viață nu crede în căsătorie și este posibil ca Răzvan Botezatu să mai aibă e așteptat până când își va vedea partenerul în genunchi în fața sa.

„Iubitul meu este o persoană calmă, iar eu sunt o persoană care mă enervez mai repede prin urmare este un echilibru între noi doi. I-am zis că dacă este să ne mutăm împreună trebuie să facem două dormitoare, două băi.

Eu sper ca iubitul meu să îmi dea și mie inelul, în viitorul apropiat, simt că este persoana cu care aș putea să îmi petrec tot restul vieții. Chiar îmi doresc să mă căsătoresc cu el din tot sufletul meu.

Simt că el este omul cu care mă potrivesc cel mai bine. Eu îi tot zic când îmi dea acel inel de logodnă și el îmi spune «lasă-mă domle că nu îți trebuie ție așa ceva, ce îți trebuie ție?». 

Cred că este o chestie psihică să știi că ești cu cineva oficial. El nu este cu lucrurile astea. Eu sper ca printr-o vacanță să se pună în genunchi și să îmi zică „gata, te iau”, a declarat acesta pentru Click!.

Vedeta PRO TV trăiește o adevărată poveste de dragoste

Răzvan Botezatu este foarte îndrăgostit de partenerul său de viață, iar relația pe care o are acum durează deja de doi ani. Fostul prezentator de la Antena Stars este fericit și merge foarte des în vacanțe alături de partenerul său de viață, despre care spune că este un băiat de „nota 1.000”.

„Lui nu îi place să apară, el nu are nici Instagram, nici Facebook, nu are rețele sociale. Este puțin mai mare decât mine cu vreo doi ani, are o afacere prosperă”, a mai spus acesta.