Vedetele celebre care vând imagini nud cu ele pe un site cunoscut pentru adulți. Nume super celebre pe listă: sumele enorme pe care le încasează

20 mai 2021
Vedetele celebre care vând imagini nud cu ele pe un site cunoscut pentru adulți. Nume super celebre pe listă: sumele enorme pe care le încasează
Xonia

În România fenomenul OnlyFans.com este abia la început, iar sumele pe care le încasează vedetele de la noi sunt încă destul de mici. Însă cele de peste ocean primesc lunar milioane de euro din imagini nud, care pot fi vizualizate doar contra cost.

Site-ul OnlyFans.com a luat naștere în Marea Britanie și este un fel de Instagram, dar dedicat doar adulților, care plătesc. Mai exact numeroase vedete din lumea întreagă încarcă fotografii sau filmulețe deochiate cu ele și le vând, fie sub forma unor abonamente lunare, fie pe pachet.

Vedeta care câștigă cel mai mult pe OnlyFans.com

Cel mai bine plătite vedete din întreaga lume sunt Blac Chyna, care primește 15,4 milioane de lire lunar, adică aproape 17 milioane de euro, pe locul 2, Bella Thorne, iar pe 3 cântăreața Cardi B.

Blac Chyna

Fosta vedetă Disney încaseaza  aproximativ 9,87 de milioane de euro, iar vedeta americană, ajunsă celebră datoriă posteriorului său 7,8 milioane de euro.

Vedetele din România, care s-au înscris pe OnlyFans

Vedetele din România care s-au înscrie pe site-ul OnlyFans.com sunt Larisa Drăgulescu, cântăreața Xonia, Mihai Trăistariu și fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, Naba Salem, conform voxbiz.ro.

Dar sumele pe care acestea le încasează lunar sunt destul de mici. Cel mai ieftin este Mihai Trăistariu, care are aproximativ 150 de abonați și cere doar 5 lire pe lună. El câștigă aproximativ 700 de lire doar din această activitate.

Colegele lui au prețuri ceva mai piperate, dar cererea nu este prea mare. Corina Bud este o altă vedetă din România, care se gândește serios să se înscrie pe OnlyFans.com. Cum fenomenul este abia la început în România, este de așteptat ca în viitor mai multe celebrități să facă acest pas.