Vica Blochina a dat cărțile pe față! Cine este de fapt Remus Boroiu și ce rol are acesta la Survivor România? A mințit pe toată lumea

21 ian. 2023
Vica Blochina a dat cărțile pe față! Cine este de fapt Remus Boroiu și ce rol are acesta la Survivor România? A mințit pe toată lumea

Remus Boroiu și Vica Blochina au spus pas în cea mai recentă ediție de la Survivor România 2023. Cei doi au avut niște probleme medicale, motiv pentru care nu au putut intra pe traseu.

Interesant însă este că Vica Blochina nu crede că Remus Boroiu are un motiv bun pentru care stă deoparte, iar vedeta are motivele ei, pe care le-a prezentat și public fără niciun fel de reținere.

Deși acesta a dezvăluit că umărul său încă îi provoacă dureri și că are nevoie de repaos încă două zile, Faimoasa nu este prea încrezătoare.

Remus Boroiu mai povestea că îi este dificil doar să privească, însă preferă să aștepte până când își va reveni complet pentru a a intra în forță pe traseu la Survivor România.

”Trebuie să dau două zile de repaos pentru ca umărul să își revină. Într-adevăr este o luptă grea să accept să stau pe bară fiind un sportiv, fiind un campion și este lupta mea de acceptare să nu mă învinovățesc”, a spus Remus Boroiu.

Vica Blochina, schimbare totală la Survivor România

De cealaltă parte, Vica Blochina dezvăluia că l-a observat pe colegul său și că la anumite activități, acesta nu pare că resimte durerea.

”Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar am așa o chestie. Când dă cu toporul nu pare că îl doare”, a spus Vica Blochina, făcând un comparație între Remus Boroiu și alți concurenți.

Iar aceasta nu este singurul ”conflict” în care Vica Blochina a fost implicată în ediția trecută. Aceasta a avut un schimb de replici acide și cu Jorge.

Cei doi au început să se contrazică reciproc, iar artistul a avut grijă să îi dea un răspuns cât se poate de dur. ”Tot timpul ai ceva de comentat. Când ai ceva de zis…”, i-a spus Jorge colegei sale de la Survivor România

Ulterior, Vica Blochina a început să se amuze, iar Jorge a schimbat subiectul, evitând astfel o amplificare a tensiunilor dintre cei doi.