Violeta NU mai vrea să locuiască cu mama ei, Andreea Marin. Ce o nemulțumește pe fiică la cea care i-a dat viață și unde vrea să se mute

26 oct. 2021
Violeta NU mai vrea să locuiască cu mama ei, Andreea Marin. Ce o nemulțumește pe fiică la cea care i-a dat viață și unde vrea să se mute
Andreea Marin și fiica sa, Violeta

Violeta a împlinit 14 ani, iar Andreea Marin se mândrește cu ea mai mult ca niciodată. Tocmai pentru că s-a transformat într-o adevărată domnișoară, Zâna Surprizelor încearcă să o introducă și pe fiică în lumea bună a showbiz-ului. Aceasta a fost în centrul atenției la un eveniment de promovare a unui brand de bijuterii.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior a fost abordată de reporterii PRO TV, iar mama sa a stat lângă ea pentru a se asigura că adolesecenta nu va spune vreo prostie. De altfel a și intervenit la un moment dat.

Adolescenta a spus că își admiră foarte mult mama, de care este foarte apropiată, dar că o deranjează foarte tare că întârzie. Mai exact, cele două stabilesc că merg undeva, iar vedeta trage de timp chiar și câte trei ore.

„Este o femeie dedicată, o femeie foarte puternică. Vreau să fiu și eu o femeie foarte puternică”, a spus Violeta, care imediat a completat și cu un element negativ. „Întârzie tot timpul. Zice că plecăm la o oră și plecăm cu trei ore mai încolo”.

Violeta vrea să plece din România

Andreea Marin a intervenit imediat pentru a regla lucrurile și a nu părea că este neserioasă, cel puțin când vine vorba de relații de business.„Sunt serioasă în afara familiei. În familie cer înțelegere”, a spus aceasta.

Deși tot timpul Zâna Surprizelor a vorbit despre relația foarte frumoasă pe care o are cu fiica sa, iată că Violeta visează la momentul în care se va muta de la ea. Vrea să plece definitiv din țară, știe și unde și ce vrea să facă, deși încă oscilează între două meserii.

„Îmi place partea de actorie și muzică. Am repetat și cu tata, cu fratele meu. Nu este un job foarte stabil, pentru că eu îmi doresc să mă mut în America. M-am gândit și la partea de avocatură. Momentan nu sunt sigură. (…) Nu ai cum să ajungi celebru fără să treci prin niște chestii negative. Nu mă sperie, m-ar încânta că am ceva de învățat”, a declarat Violeta, care a luat-o prin surprindere pe Andreea Marin.