Viperele Vesele, anunț important despre emisiunea Mireasa de pe Antena 1, prezentată de Simona Gherghe

15 iun. 2023
Viperele Vesele, anunț important despre emisiunea Mireasa de pe Antena 1, prezentată de Simona Gherghe

Comunitatea Viperele Vesele a fost de multe ori dezamăgită de modul în care au decurs lucrurile în actualul sezon al reality show-ului matrimonial Mireasa, prezentat de Simona Gherghe. Ba chiar a îndemnat publicul la boicot, acuzând echipa de producție că susține anumiți concurenți imorali din emisiune.

Acum Viperele Vesele a luat o decizie la care puțini se așteptau. Maria și Antonio formează cuplul pe care cei din comunitate au decis totuși să-i susțină în marea finală care va avea loc pe 10 iulie.

Mesajul Viperele Vesele

@viperele__vesele

Maria și Antonio, concurenți în emisiunea Mireasă, Antena 1, s-au logodit la date-ul pe care l-au avut în cursul zilei de 13 iunie 2023.
Cererea în căsătorie a fost una surprinzătoare și atipică, o cerere realizată fără acordul prealabil al producatorilor.

Întrebați de către moderatoarea Simona Gherghe dacă se vor căsători în emisiune, ambii au răspuns afirmativ.
În susținerea campaniei împotriva cerșetoriei, proxenetismului, prostituției și consumului de droguri, pe care comunitatea noastră, Viperele Vesele, a desfășurat-o în acest al șaptelea sezon al emisiunii, am decis să susținem cuplul Maria-Antonio pentru finala care, vă reamintim, va avea loc pe data de 10 iulie.

Deși am luat decizia ca această comunitate să susțină un cuplu pentru finala sezonului 7 al emisiunii Mireasă, vă asigurăm că nu am uitat de cele nouă puncte de revendicări ale protestatarilor și vă asigurăm că vom continua să milităm pentru transparentizarea voturilor și pentru diversitate la această emisiune, vom continua să spunem STOP abuzurilor producătorilor emisiunii Mireasă, de fiecare dată când vom constata derapaje, vom continua să spunem STOP discriminării, rasismului și homofobiei.

@viperele__vesele