Viviana Sposub are o soră absolut superbă! Cu ce se ocupă aceasta astăzi și unde locuiește

28 sept. 2021
Viviana Sposub are o soră absolut superbă! Cu ce se ocupă aceasta astăzi și unde locuiește
Viviana Sposub și sora ei

Viviana Sposub are doar 24 de ani, dar este o vedetă în toată regula. Deja a bifat contracte cu toate televiziunile de top din România și ascensiunea ei continuă. Popularitatea ei a crescut enorm odată cu participarea la emisiunea Ferma de la PRO TV. Acolo s-a îndrăgostit de George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, cu care formează și astăzi un cuplu.

Viviana Sposub are acum contract cu Kanal D și este concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities. Până nu demult prezenta Vorbește lumea și avea mari șanse să rămână în echipă, după plecarea lui Cove, doar că a ales alt drum. Înainte ea a colaborat și cu Antena 1. Prezenta Vremea în cadrul Observator.

Cine este sora Vivianei Sposub și cu ce se ocupă aceasta

Așadar Viviana Sposub este frumoasă și foarte populară, dar puțini știu că are o soră absolut superbă, care nu are nicio legătură cu televiziunea. Bianca are 31 de ani și locuiește la Iași. Ea lucrează în domeniul IT și îi place foarte mult ceea ce face.

„Ne înțelegem foarte bine, avem o relație specială, dar, din păcate, ne vedem foarte rar. Înainte eram nedespărțite, ieșeam foarte des la petreceri, în oraș sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am și eu vacanțe, însă distanța își spune cuvântul”, povestea Viviana în august 2019, când încă nu era atât de cunoscută.

Ea a continuat să vorbească despre sora ei, pe care o iubește foarte mult. Chiar dacă le separă câteva sute de kilometri, ea continuă să-i fie cea mai bună prietenă.

„Avem o relație specială, discutăm aproape orice. Pot spune că este cea mai bună prietenă a mea, dar după mama, pentru că atunci când am ceva de vorbit mama este prima persoană căreia îi spun orice”, a adăugat Viviana atunci.