Viviana Sposub, lovitură pentru George Burcea: „Sunt singură”. Ce au decis cei doi

18 nov. 2021
Viviana Sposub, lovitură pentru George Burcea:

După divorțul de Andreea Bălan, George Burcea și-a găsit alinarea în brațele Vivianei Sposub, una dintre cele mai îndrăgite concurente din cadrul show-ului Bravo, ai stil! de la Kanal D. Deși până acum actorul povestea că se pregătește să o ceară în căsătorie pe iubita sa, iată că cei doi ar fi decis cu totul altceva.

Viviana Sposub și George Burcea au întâmpinat greutăți pe parcursul relației lor. La un momendat s-au certat destul de rău, iar vedeta nici măcar nu voia să mai audă de el, dar în final i-a mai dat o șansă. Ca să nu mai vorbim nici de faptul că Andreea Bălan, care încă este în acte soția lui Burcea a dat-o și în judecată pe aceasta.

Cum la Bravo, ai stil! majoritatea concurentelor sunt destul de deschise, așa a fost și Viviana Sposub când a vorbit despre viitorul relației cu George Burcea. Vedeta a mărturisit că nu a fost cerută în căsătorie și nici măcar nu s-a logodit.

Ba mai mult de atât, iubita actorului i-a dat acestuia o lovitură la care probabil nici nu se aștepta. Viviana Sposub spune că nu are de gând să se căsătorească încă și că așteaptă un moment potrivit. Ea le-a arătat tuturor și faptul că degetul inelar este în continuare gol.

”Vedeti ceva?! Nu e, nu e nimic. Acesta este exemplul real ca oamenii citesc titluri fara sa mai intre in articol sa vada toate detaliile. Nu m-am logodit, sunt inca libera”, a spus vedeta în cadrul show-ului.

Viviana Sposub nu vrea să se căsătorească

Chiar dacă nu a cerut-o în căsătorie până acum, asta nu înseamnă că relația lor s-a schimbat cu ceva. Viviana Sposub a mai spus că George Burcea o place oricum și nu are de gând deloc să se grăbească cu pasul cel mare.

Vedeta susține că oricând s-ar întâmpla, ar dori ca nunta să aibă loc în afara țării, însă cel mai probabil asta nu se va întâmpla prea curând.

„Lui George ii place oricum de mine. Eu nu am fost niciodata ceruta in casatorie, normal, am visat acest moment, nu ma grabesc. Nu vreau sa fie in tara.

Eu nu vreau sa ma casatoresc acum. Mai avem dansuri de dansat, Gale de castigat, multe lucruri de facut. Nu vreau sa ma ceara pe story, pe Instagram. Nu am acceptat. A fost o gluma! A fost o discutie pe Instagram. George m-a cerut acolo, dar a fost o gluma”, a mai povestit ea.