Viviana Sposub o distruge pe Andreea Bălan! Pentru prima dată, vedeta rupe tăcerea și spune de ce a fost de fapt dată în judecată

04 nov. 2021
Viviana Sposub o distruge pe Andreea Bălan! Pentru prima dată, vedeta rupe tăcerea și spune de ce a fost de fapt dată în judecată

Viviana Sposub a evitat până acum să intre în vreo discuție contradictorie cu Andreea Bălan. Aceasta a preferat să tacă și să o lase pe celebra artistă să comenteze. George Burcea este cel care i-a mai dat replică, dar și el a fost destul de rezervat în a vorbi despre problemele cu fosta soție. Cel puțin în ultima perioadă.

Acum cei trei sunt protagoniștii unui scandal imens. În weekend cele două fetițe au venit la George Burcea acasă, iar la un moment dat acesta le-a dus la iubita lui, Viviana Sposub. Toți patru s-au distrat de minune, iar imaginile bucuriei au fost postate pe Instagram.

Ele au fost distribuit și de Viviana Sposub, ceea ce a scos-o din minți pe Andreea Bălan. Aceasta a pus imediat mâna pe telefon și s-a certat foarte tare cu George Burcea. Ba chiar s-a ajuns și la avocați. Artista a amenințat că-i dă pe amândoi în judecată pentru că s-au folosit de imaginilea fetițelor ei.

George Burcea i-a dat o replică pe InstaStory în care a arătat că și fosta soție l-a prezentat pe iubitul său, Tiberiu Argint copiilor, deci reacția ei este exagerată și nejustificată.

Viviana Sposub rupe tăcerea pentru prima dată

Pentru că lucrurile au luat amploare, Viviana Sposub a simțit nevoia să vina pentru prima dată cu un mesaj aspru pentru Andreea Bălan și l-a împărtășit cu fanii ei pe Instagram.

„Pentru a clarifica și situația despre care se tot vorbește în presă în acest moment, vă voi lăsa aici câteva rânduri. Voi începe prin a face un rezumat pentru cine nu cunoaște toată situația: De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care a trecut printr-un divorț, cu fosta parteneră 2 copii. Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în Februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020.

Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 August 2020, ulterior începând o relație. Totul clar până aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soț? Perfect! Mergem mai departe! Având în vedere faptul că noi doi am început relația în cadrul unui Reality Show, eu nu am știut cum va decurge viața de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate.

În fiecare weekend (mai precis, de vineri până duminică), cu foarte puține excepții, partenerul meu petrecea timp cu cei doi copii în casa fostei sale soții. Acest lucru a fost stabilit și înțeles de ambele părți, totul pentru binele copiilor.

Le-am cunoscut pe fete pe 24 aprilie 2021, ele cunoscându-l deja pe partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi. Pe 10 iulie, mama fetelor a decis că pot petrece cele 3 zile pe săptămână cu tatăl lor, în afara locuinței acesteia. Așa că cele două fete au început să vină atât în ​​casa tatălui, cât și în casa mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii.”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities nu s-a oprit aici. Aceasta a continuat cu explicațiile și a pus-o practic pe Andreea Bălan într-o lumină negativă, arătând că aceasta nu are deloc dreptate în această situație. Este foarte bizar faptul că până acum artista îl obliga pe George Burcea să vină acasă la ea și să stea la ea. Doar așa actorul putea petrece timp cu fetițele, altfel nu i se permitea.

Dezvăluirile care o îngroapă pe Andreea Bălan

Oare dorea Andreea Bălan să se împace cu fostul soț? Ea și-a refăcut viața cu Tibriu Argint la doar trei luni de la separare, dar acum este din nou singură.

„Mândria femeilor este mare, iar singura doleanță să nu fie postate poze în 4 cu noua „prezență feminină” în viața fetelor, dorință care a fost înțeleasă și respectată, tocmai, pentru bunul mers al lucrurilor. Deși sunt mici, fetele înțeleg că mami și tati s-au despărțit și că fiecare are un partener.

Fata cea mare si-a dorit în mod special sa faca o mini petrecere inainte de ziua ei la mine acasa împreună cu noi doi, ceea ce s-a si intamplat, dar voi nu aveți de unde sa stiti asta! Voi primiti doar informatia ca tatal nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la în care prezența tatălui era total interzisă, indiferent de insistențele acestuia și de insistența copilului)(….)

Apropo! Oare ar fi fost mai mulțumită dacă actuala parteneră a fostului soț nu ar fi acceptat/iubit copiii? Oare ar fi fost mai împăcat dacă tatăl s-ar fi dezis de copii și nu s-ar mai fi implicat? De ce nu suntem recunoscători pentru părți bune ale situației?

Fetița cea mare chiar mi-a spus de multe ori că vrea să ajungă cântăreață, deci aceste lucruri vor putea ajuta dacă ea chiar va decide în viitor că asta vrea să facă. Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed iar sute de poze/filmări sunt deja pe internet oferite publicului larg.

Mă întreb, oare toti oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu!”, a scris revoltată Viviana Sposub pe Instagram.