Viviana Sposub o face din nou de râs pe Andreea Bălan! A spus public ce i-a cerut artista lui George Burcea în urmă cu mai puțin de o lună

12 nov. 2021
Viviana Sposub o face din nou de râs pe Andreea Bălan! A spus public ce i-a cerut artista lui George Burcea în urmă cu mai puțin de o lună

Andreea Bălan a evitat să intre în polemici în ultima perioadă și nu a dat niciun fel de declarații nici pe tema despărțirii de Tiberiu Argint și nici nu a vrut să comenteze legat de scandalul imens care a izbucnit între ea și George Burcea și Viviana Sposub. Totul a pornit de la faptul că cei doi iubiți au postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu cele două fetițe, Ella și Clara.

Viviana Sposub a rupt tăcerea după mult timp și a prezentat-o pe Andreea Bălan într-o lumină foarte proastă. A sugerat că aceasta își expune prea mult micuțele, totul pentru a face bani. Artista a dat-o în judecată.

Viviana Sposub are mare succes în carieră în această perioadă și la fel și Goerge Burcea. În urmă cu mai puțin de o lună, actorul a vrut să participe la aniversare fetiței lui, Ella, dar Andreea Bălan nu i-a permis accesul în casa ei. Astfel că fostul ei soț a organizat și el o petrecere pentru fiica lui.

Ce i-a făcut Andreea Bălan lui George Burcea?

Când George Burcea a apărut ca absent inițial la aniversarea oficială, a fost pus la zid de fani, dar nu a vrut să comenteze pe subiect. Acum Viviana Sposub a fost cea care a povestit tot ce s-a întâmplat și i-a mai aplicat încă o lovitură Andreei Bălan.

„Copiii se simt bine și asta e cel mai important! Acesta trebuie să rămână scopul ambelor tabere! Fata cea mare și-a dorit în mod special să facă o mini petrecere înainte de ziua ei de naștere la mine acasă, împreună cu noi doi, ceea ce s-a și întâmplat. Dar voi nu aveți de unde să știți asta! Voi primiți doar informația că tatăl nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la care prezența tatălui a fost total interzisă, indiferent de insistențele acestuia și de insistențele copilului)”, a postat Viviana pe Instagram.

Mai mulți apropiați au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro că George Burcea ar fi rugat-o mult pe Andreea Bălan să-l lase să vină la petrecerea Ellei, dar artista a fost de neînduplecat.

George Burcea a fost contactat de jurnaliști cu privire la această situați și a recunoscut că într-adevăr nu a fost primit la petrecere, dar că nu vrea să discute momentan despre acest subiect. El a mai precizat și faptul că este ocupat cu filmările în această perioadă.