Viviana Sposub o îngroapă definitiv pe Andreea Bălan! George Burcea i-a aplicat cea mai mare umilință artistei

24 apr. 2022
Viviana Sposub o îngroapă definitiv pe Andreea Bălan! George Burcea i-a aplicat cea mai mare umilință artistei

Viviana Sposub și George Burcea au împlini aproape doi ani de când formează un cuplu. Pe acest fond, actorul a ținut să îi lase un mesaj special pe rețelele de socializare. Evident, el nu le-a uitat pe fiicele sale din căsătoria cu Andreea Bălan.

Viviana Sposub și George Burcea au împlinit, marți, un an și opt luni de când formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au întâlnit pe vremea când au participat la emisiunea ”Ferma” și au rămas împreună până în prezent.

Cu ocazia aniversării a peste un an de relație, George Burcea a postat pe Instagram o fotografie în care apare împreună cu Viviana Sposub și cu cele două fiice ale sale pe care le are din căsnicia cu Andreea Bălan. Așa cum era de așteptat, actorul a lăsat și o descriere care i-a emoționat pe fani și, cu siguranță, și pe iubita lui.

”De 1 an și 8 luni le-am arătat fetelor un singur partener, o singură iubită, un singur suflet. Nu am întâlnit în viața mea un partener mai cald, mai iubitor și mai dornic de ceva sănătos. Îi mulțumesc DOMNULUI pentru fete și tot DOMNULUI pentru Viviań. Îți mulțumesc, Vivian. Te iubesc, Viviań. Va iubesc, Lăpticilor. Fetele mele. Vă ador”,  este mesajul postat de George Burcea.

Viviana Sposub și George Burcea sunt apreciați de fani

Cei doi au foarte mulți fani în mediul online, motiv pentru care, la puțin timp ce la publicarea pozei, aceasta a strâns numeroase comentarii. De asemenea, imaginea de pe Instagram a strâns peste 16 mii de aprecieri.

”Cât de mult meritați amândoi să fiți fericiți și iubiți! Vă doresc să nu se termine niciodată starea de bine dintre voi, să vă fiți în continuare sprijin și iubire unul altuia! Iar păpușelele sunt dulci, dulci/Să fiți fericiți, micuțele sunt dulci foc, prințese/Sunteți frumoși foc, felicitări pentru statutul de tătic. Foarte frumos scris, se vede iubirea dintre voi/Bravo vouă sunteți minunați și asumați 100% la 100%/Sunteți minunați! Să fiți fericiți împreună/Ok plâng.Vă ador la infinit. Sunt mândră să susțin persoane așa minunate ca voi 2. Faceți o familie minunată. Toți 4 sunteți minunați/Foarte frumos, să dea Dumnezeu să te înțelegi bine și cu Andreea, copiii ăștia frumoși merită zâmbete și iubire/E frumos! Sunt convinsă că și mama fetelor este o mamă asumată și în acest context indiferent cum arată, fericirea fetelor ei este primordială! Atât la un părinte cât și la celălalt, fericirea și siguranța fetelor este 100%. Fetele vor avea forever o singură mamă și un singur tată, iar toți ceilalți minunați din viața lor sunt cu rol de adulți responsabili și iubitori! Sănătate părinților și tuturor partenerilor lor, iar fetelor mereu să fie iubite”, sunt doar o parte din comentarii.