Viviana Sposub revine în prim plan! Cu ce post de televiziune a semnat și pentru ce emisiune de top

16 sept. 2021
Viviana Sposub revine în prim plan! Cu ce post de televiziune a semnat și pentru ce emisiune de top

La doar 24 de ani, Viviana Sposub se poate lăuda că a avut deja contracte cu cele mai importante televiziuni din România. A debutat la Antena 1, unde a prezentat Vremea timp de un an, iar apoi a fost cooptată în echipa Vorbește Lumea, emisiunea matinală de la PRO TV.

A urmat apoi propunerea care a făcut-o celebră: un loc în reality show-ul Ferma. Aici s-a îndrăgostit de George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, cu care formează un cuplu și astăzi. Viviana Sposub a ajuns până în finală, dar nu a câștigat marele premiu. În schimb a devenit foarte cunoscută.

Ulterior, nimeni nu a înțeles de ce nu a mai continuat contractul ei cu PRO TV. A mai avut apariții spradice doar după ce Lora a ales să-și dea demisia de la Vorbește Lumea. La acel moment o înlocuia pe Adela Popescu, care era în concediu de maternitate.

Viviana Sposub, un nou contract generos

Acum Viviana Sposub se poate lăuda cu un contract foarte generos și cu Kanal D. Ea este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. După ce Olga Verbițchi a fost descalificată după doar trei apariții, ea i-a luat locul. Și a început puternic show-ul pentru că toate concurentele au fost foarte supărate când au văzut-o.

„Am încredere în mine. Voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus.
Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis , a declarat Viviana Sposub.

Iubita lui George Burcea s-a născut la Botoșani în anul 1997 și este zodia Gemeni. Acolo a absolvit Liceul de Artă “Ștefan Luchian”, iar apoi s-a mutat la București, unde a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.