Vladimir Drăghia revine în televiziune ca prezentator! Suma astronomică cu care l-a plătit Kanal D

04 nov. 2021
Vladimir Drăghia revine în televiziune ca prezentator! Suma astronomică cu care l-a plătit Kanal D

Vladimir Drăghia era în urmă cu mai bine de doi ani favoritul posturilor de televiziune, când vine vorba de reality show-uri. Acesta a câștigat primul sezon al Exatlon și și-a donat toți banii către Magic Camp, fundația lui Vlad Voiculescu și a Melaniei Medeleanu. Puțini știu că gestul lui a avut la bază și rațiuni juridice.

Mai exact, Vladimir Drăghia avea un proces în care risca să fie condamnat la închisoare, după ce fusese prins beat la volan. El a vrut să arate că regretă și că face fapte caritabile. Într-un final a scăpat cu bine de problemele penale.

După experiența de la Kanal D, aceasta nu a mai fost ofertat de niciun alt post de televiziune. S-a dedicat mai mult propriilor afaceri, în special în domeniul imobilar și desigur a bifat și numeroase contracte de imagine, din care i-au ieșit bani frumoși.

Vladimir Drăghia, plătit regește

Totuși trebuie menționat că pentru prestația lui de la Exatlon, Kanal D l-a plătit cu 20.000 de euro pentru fiecare lună rezistată în competiție, conform mai multor surse media. Adică o sumă de-a dreptul astronomică. Între timp, onorariile au scăzut destul de mult din cauza pandemiei.

Acum Vladimir Drăghia revine în televiziune în postura de prezentator. O va avea alături și pe Grațiela Teohari Duban, și ea fost concurentă a unui reality show ca și Exatlon, Survivor România.

Cei doi vor prezenta o producție surprinzătoare pentru Kanal D.  Începând de duminică, 7 noiembrie,  de la ora 15:00, la Kanal D  emisiunea “Deștepți cu banii” va intra în grilă. Este de fapt un quiz show cu întrebări din domeniul financiar, ce își propune să le ofere telespectatorilor sfaturi, idei utile și ușor de aplicat în viața de zi cu zi.

BCR implicat în proiectul difuzat la Kanal D

Alături de cele două vedete, în fiecare ediție, va fi prezentă și Nicoleta Deliu-Pașol, Head of Communication & CSR BCR și inițiatoarea celui mai amplu program de educație financiară din România, “Școala de Bani”. Aceasta va avea rolul “Profei de bani”, reprezentând, în economia show-ului, persoana cea mai potrivită pentru a le explica atât concurenților, cât și telespectatorilor cum să gestioneze înțelept fondurile financiare de care dispun.

În cadrul fiecărei ediții a emisiunii “Deștepți cu banii” se vor confruntă două echipe formate din doi membri. Aceștia vor trece printr-o serie de întrebări legate de domeniul financiar, dar abordarea e una cât se poate de pragmatică, de simplă, cu aplicabilitate directă în viață noastră, cu exemple grăitoare din diferite situații cu care oricine se poate confrunta.

La finalul fiecărei ediții, câștigătorii primesc 5000 de lei și se califică în semifinală, unde au posibilitatea de a câștiga 10.000 de lei. Doar două echipe vor ajunge în finală și vor concura pentru marele premiu, de 25.000 lei.

Emisiunea “Deștepți cu banii” se adresează publicului larg, iar întrebările și informațiile din domeniul financiar vor fi formulate în termeni cât mai relaxați, pentru că sfaturile primite în timpul show-ului să fie ușor de asimilat și apoi de aplicat în viața cotidiană.

“Telespectatorii vor avea ocazia să învețe foarte multe despre finanțele lor, cum să țină cât mai mult banii în portofel și, de ce nu, cum să îi înmulțească. Este un joc bazat pe informații despre bani și circuitul lor în viața noastră”, a declarat Grațiela Duban.

“Emisiunea e plină de informații financiare utile, transmise într-un mod cât mai prietenos posibil, deci ar trebui ca telespectatorii să se aștepte să învețe cum să-și gestioneze banii. Bine, noi sperăm să-i și distrăm. Eu sunt responsabil de zâmbete, deci nu e mare presiunea. Încerc de mic, zilnic, să fac oamenii să zâmbească”, spune și Vladimir Drăghia.