Vlăduța Lupău părăsește România. De ce a luat această decizie fulger și cu ce se va ocupa în viitor. Nimeni nu se aștepta

01 dec. 2022
Vlăduța Lupău părăsește România. De ce a luat această decizie fulger și cu ce se va ocupa în viitor. Nimeni nu se aștepta

Vlăduța Lupău este extrem de ocupată în această perioadă. Artista a luat o decizie fulger în acest context și le-a explicat fanilor care este motivul din spatele acestei decizii.

Vlăduța Lupău este foarte ocupată în această perioadă. Artista a fost nevoită să plece din România, în Statele Unite ale Americii, dar doar pentru o perioadă scurtă de timp deoarece a trebui să onoreze mai multe evenimente care au avut loc peste ocean.

Artista a fost întâmpinată acasă de partenerul ei de viață, Adi Rus, dar și de fiul celor doi, Iair. Vlăduța Lupău împărtășește tot cu cei din mediul online, și la fel a făcut și de această dată.

Ea le-a spus internauților că a fost întâmpinată la aeroport de soțul și de fiul ei, publicând în mediul online mai multe imagini care arată cât de fericită era că s-a întors în final la familia ei.

Din păcate, artista va pleca din România și de Revelion, deoarece va trebui să concerteze în capitala Spaniei. Este, totuși, surprinzător faptul că a născut recent, dar lipsește mult de acasă. Și mai surprinzător este faptul că, deși nu este acasă la fel de mult precum alte mame, relația dintre ea și bebelușul ei este apropiată.

Vlăduța Lupău se bucură de momentele împreună cu familia sa

Până la momentul când trebuie să se despartă din nou de familia sa, Vlăduța Lupău se bucură de fiecare moment pe care îl petrece împreună cu soțul și cu fiul ei. După ce s-a întors în România, cei trei au plecat la Târgul de Crăciun de la Cluj, iar acest lucru a fost imortalizat și publicat pe rețelele de socializare.

„Am ajuns acasă și acum cinci ani, prima noastră ieșire în oraș a fost în Cluj, la Târgul de Crăciun, așa că iată-ne ajunși la târg, doar că suntem mai mulți, sărbătorim în mai mulți”, a spus aceasta pe Instagram.

Ieri, artista a postat o fotografie cu bebelușul și partenerul ei de viață în avion, semn că de data aceasta va fi însoțită de ei la concertul pe care trebuie să-l susțină acum în străinătate.