What’s Up, diagnostic crunt primit de la medici. Artistul s-a retras din lumina reflectoarelor, dar a povestit calvarul prin care trece

06 nov. 2021
What's Up, diagnostic crunt primit de la medici. Artistul s-a retras din lumina reflectoarelor, dar a povestit calvarul prin care trece

What’s Up a cunoscut destul de rapid succesul pe piața muzicală. Acesta a bifat colaborări cu nume importante, printre care și Andra, iar piesele lui au ajuns mereu în trending. Rapperul a dispărut din prim plan de ceva timp și toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu el.

What’s Up a fost implicat în numeroase scandaluri în ultimii ani. Acesta a și divorțat, a fost acuzat că și-a agresat soția, apoi a avut probleme și cu autoritățile. El chiar a fost încătușat după ce a fost prins cu droguri.

Viața lui a fost una extrem e tumultoasă și drumul pe care-l luase părea a fi unul fără ieșire. Dar un diagnostic crunt pus de medici l-a speriat foarte tare, iar acum susține că și-a schimbat stilul de viață. El a povestit despre calvarul prin care a trecut în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În urmă unui control, el a descoperit că are inima mărită. A avut dureri, iar semnalele apăruseră deja de mai mult timp, dar le-a ignorat. La un moment dat, organismul nu a mai făcut față abuzurilor la care l-a supus.

Boala de care suferă What’s Up

„N-am fost de 6 luni la televizor. M-am trezit deodată în situație. Acum 2-3 ani am fost la o emisiune sportivă și atunci mi-am făcut prima oară un control. Și atunci mi-au zis: ‘Vezi că ai inima mărită! Nu știu exact ce faci’. Pe vremea aia alergam foarte mult, erau concertele, nu venise pandemia. Stăteam în studio, din studio la TV, de la TV la radio, nu mi-am dat seama ce se întâmplă, am crezut că sunt de fier.

Și într-o zi m-am trezit că mă doare. Asta se întâmpla la vreo 2 ani de la controlul ăla. Am ignorat situația. Când ești ignorant cu propria sănătate, într-o zi te anunță. M-a anunțat fizic. Mă durea, mă apăsa. M-am dus, am mai făcut un control, mi-au zis: ‘N-ai schimbat până acum conduita de viață, schimb-o acum!’.”, a povestit What’s Up, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Artistul a spus că atunci când și-a dat seama că nu se poate juca totuși cu sănătatea lui și că lucrurile se agrvează, a decis să ia pauză. A mers în Suedia la un spital mare de acolo și acum urmează sfaturile specialiștilor.

„Am luat frână brusc, am zis: ‘Gata!’. Mă bucur din tot sufletul că s-a întâmplat asta în timp ce era valul sub picioare, vreo 11 luni de când sunt numai în trending. Adică munca a dat roade.

Eu de mic zic, dacă n-ai bani, e important să investești timp în pasiunea ta și într-o zi o să ai și succes. Am luat frână. Am fugit repede din țară, am mers în Suedia. E un spital foarte mare acolo, cică cel mai mare din Europa. Am trecut o tură pe la ei, mi-au zis exact ce să fac. Nu am stat internat. Acum dorm mai mult, sunt foarte atent să nu ratez cele 8 ore. Un pic de sport, un pic de dietă.”, a mai adăugat cântărețul, în aceeași emisiune.