Zanni distruge PRO TV! A dezvăluit un secret rușinos despre Survivor România. Detaliul pe care producătorii îl ascund de public

17 dec. 2021
Zanni distruge PRO TV! A dezvăluit un secret rușinos despre Survivor România. Detaliul pe care producătorii îl ascund de public

Survivor România va începe la PRO TV la începutul anului viitor și deja au fost prezentați publicului cei 12 Faimoși. S-au vehiculat multe nume celebre, dar într-un final cei care au fost de acord să plece în Republica Dominicană sunt vedete cu notorietate relativ scăzută. Andreea Tonciu și CRBL sunt cei mai celebri din echipa lor.

Zanni, ultimul câștigător de la Survivor România, dar la Kanal D a vorbit și el despre componența echipei Faimoșilor. Mulți fani s-au arătat dezamăgiți de casting și asta pentru că nici Alex Velea, nici Antonia și nici Irina Rimes nu se regăsesc printre concurenți, așa cum se transmisese pe surse.

Zanni a explicat publicului că succesul unui reality show de acest tip stă în casting, dar în același timp este foarte greu să convingi vedete consacarate să accepte o provocare de acest tip. Așa că PRO TV a adus nume care cândva au fost celebre, dar care acum nu mai sunt în prim plan din diverse motive.

„Bănuiesc că aţi văzut deja castingul pentru următorul sezon Survivor România 2022. Aş vrea să îmi spuneţi dacă vi se pare interesant şi ce părere aveţi, pentru că mie nu mi s-a părut deloc interesant”, a dezvăluit Zanni pe Instagram.

Zanni dezvăluie secretele de la Survivor România

„Secretul unui sezon Survivor este castingul, iar ei nu o să facă un casting cum vor ei pentru că nu o să vină oricine să îşi rupă picioarele pe acolo. O să vină necăjiţii care nu au mai apărut la TV de mult timp şi a uitat lumea de ei. O să facă compromisul ăsta şi asta e.

Ce vă rog eu din tot sufletul este să nu judecaţi dinainte, că aşa aţi spus şi despre mine când am apărut în castingul de anul trecut, că „ce caută c****ul ălă acolo?”. Deci nu mai judecaţi, că poate sunt nişte balauri în interior, a mai spus acesta.

În ediția precedentă, fiind și o perioadă în care nu existau cântări, Kanal D a reușit să covingă vedete în vogă să accepte provocarea Survivor România. Printre aceștia Jador, Culiță Sterp, Alexandra Stan, Majda sau Roxana Nemeș.

PRO TV vine cu o garnitură de vedete, care nu mai sunt în prim plan acum, singura care suscită interes fiind Andreea Tonciu. Alte nume cunoscute publicului mai sunt CRBL, cântăreața Xonia, Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu, Elena Chiriac, fosta finalistă Ferma, Otilia Bilionera sau Emil Rengle.

TJ Miles, Robert Niță, Laura Giurcanu sau Radu Itu sunt personaje despre care nu prea se știe mare lucru, dar care în mod cert vor fi foarte ofertante din punct de vedere al show-ului.