Zanni rupe tăcerea! Ce i-a făcut Antonia când s-a mutat în casa ei și a lui Alex Velea. Fostul câștigător de la Survivor România a făcut totul public

14 mai 2022
Zanni rupe tăcerea! Ce i-a făcut Antonia când s-a mutat în casa ei și a lui Alex Velea. Fostul câștigător de la Survivor România a făcut totul public

Zanni, câștigătorul sezonului trecut al emisiunii „Survivor România”, a oferit un interviu în care a dezvăluit ce relație are cu Antonia, după ce aceasta și iubitul ei l-au luat sub aripa lor.

Zanni a scos la iveală faptul că se înțelege foarte bine cu Antonia și că nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple din cauză că el este o persoană „insensibilă”.

În interviul pentru ego.ro, artistul a mai spus că Antonia l-a susținut în orice a făcut și că îl înțelege foarte bine.

„Foarte bună este și relația mea cu Antonia. Mereu m-a cam înțeles, spre surprinderea mea, ea fiind femeie. Am văzut-o mereu blândă, calmă, ea e foarte sensibilă.

Eu sunt foarte insensibil, de aceea nu mă așteptam să mă înțeleg bine cu Antonia, dar ea chiar m-a înțeles și a fost lângă mine indiferent de ce am făcut. La fel, mă ajută să mă temperez. Eu sunt insensibil, rece, iar Antonia este exact opusul meu și ne înțelegem foarte bine”, spune Zanni.

Ce spune Zanni despre Alex Velea

În același interviu, artistul a scos la iveală și ce fel de relație are cu Alex Velea, spunând că acesta îl ajută foarte mult pe plan emoțional, dar și pe plan muzical.

„El mă ajută și pe plan emoțional, simt că este cineva lângă mine. Pe plan muzical, din nou, este un avantaj că Alex este lângă mine. Nu neapărat că îți trebuie un mare mentor pe plan muzical, am văzut cu toții ce ‘găinării se ascultă acum.

Orice cocoș care cântă ‘scrr-mar’, gata, este viral, a ajuns să aibă concerte. Nici muzical nu mai știi ce să faci. Pe Alex îl apreciez pentru susținere, a fost lângă mine de la început și, orice aș face, este Alex Velea, tăticul nu doar al meu, ci al multora”, a adăugat Zanni.