Zarug de la Asia Express a recunoscut public: este femeie sau bărbat? A lăsat-o mască pe Irina Fodor

06 oct. 2021
Zarug de la Asia Express a recunoscut public: este femeie sau bărbat? A lăsat-o mască pe Irina Fodor
Zarug și Lorelei Bratu

Zarug este unul dintre cei mai picanți concurenți de la Asia Express. El face echipă cu Lorelei Bratu, influencer și model plus size. Cei doi sunt tot timpul în centrul atenției, în special datorită look-ului pe care-l adoptă.

Pentru că Zarug arată ca un bărbat și chiar poartă mustață, dar se comportă ca o femeie, mulți fani s-au întrebat dacă este femeie sau bărbat. Ei bine a dat chiar el răspunsul, iar prezentatoarea Asia Express, Irina Fodor a rămas mască.

Echipele au avut o misiune în care unul dintre concurenți trebuia să se epileze. Când echipele de bărbați erau relativ stresați de probă și negociau cum să procedeze, a intervenit și Zarug care a întrebat-o pe Irina Fodor, dar el ce va face, pentru că nu este nici femeie, nici bărbat.

Este Zarug femeie sau bărbat?

Practic este undeva la mijloc. Toată lumea a izbucnit în râs. Oricum în acte, oficial acesta are numele Mihai Dan Zarug și este de profesie jurist, dar lucrează ca designer de ani buni.

De asemenea, este pasionat de bucătărie și a participat și la Master Chef. Atunci a venit încălțat cu o pereche de ghete, care semănau cu niște copite. Cert este că aveau tocuri, iar bucătarii erau uluiți de cum poate merge cu acele încălțări.

„BRANDUL MEU E DEDICAT FEMEII ala cum o văd eu : feminină fără să fie ostentativă, un pic nostalgică, dinamică, energică în fiecare zi. Ador să îmbrac femeia în haine hibride verrsatile”, spunea Zarug despre colecțiile sale.